×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πρόσκληση οικονομικής επιτροπής Δήμου Πάρου

04 Ιουλίου 2014 12:30

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 75 παρ.6 του ν. 3852/2010 σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την 8η Ιουλίου 2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία για συζήτηση και ψήφιση

στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο Έγκριση ανάληψης υποχρέωσης, δέσμευσης και ψήφιση διάθεσης πιστώσεων προϋπολογισμού Δήμου Πάρου οικονομικού έτους 2014 (Π.Δ.113/2010 και αρ.72 ν.3852/2010).

Θέμα 2ο Έγκριση μελέτης και καθορισμός όρων πρόχειρου διαγωνισμού: προμήθεια εξοπλισμού για την προβολή και ανάδειξη των ανεμόμυλων Αγίας Άννας και δημαρχείου Πάρου.

Θέμα 3ο Έγκριση πρακτικών πρόχειρου διαγωνισμού: προμήθεια αργού υλικού (3 άλφα) για συντηρήσεις δρόμων Δήμου Πάρου.

Θέμα 4ο Έγκριση μελέτης προκήρυξη και καθορισμός όρων πρόχειρου διαγωνισμού: παροχή υπηρεσιών για την αντικατάσταση ντουί, λαμπτήρων και φωτιστικών σωμάτων Δήμου Πάρου.

Θέμα 5ο Προκήρυξη και καθορισμός όρων ανοικτού διεθνή διαγωνισμού: προμήθεια καυσίμων Δήμου Πάρου και των Νομικών του Προσώπων.

Θέμα 6ο Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια εξοπλισμού ΧΥΤΑ Πάρου – Αντιπάρου».

Θέμα 7ο Καθορισμός όρων ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού: παροχή υπηρεσιών για τη συντήρηση και επισκευή μεταφορικών μέσων Δήμου Πάρου.

Θέμα 8ο Έγκριση πρακτικών πρόχειρου διαγωνισμού: παροχή υπηρεσιών για την παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού για την προβολή και ανάδειξη των ανεμόμυλων Αγίας Άννας και Δημαρχείου Πάρου.

Θέμα 9ο Εξέταση της με αρ.πρωτ.:8170/23-06-2014 ένστασης της εταιρείας «ΕΡΜΗΣ PRODUCTION» – Γ. ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ – Σ. ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ Ο.Ε – ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ κατά του από 20-06-2014 Πρακτικού της Επιτροπή διεξαγωγής δημοπρασιών και αξιολόγησης των προσφορών Παροχής Υπηρεσιών, που αφορά στον πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό: παροχή υπηρεσιών για την παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού για την προβολή και ανάδειξη των ανεμόμυλων Αγίας Άννας και Δημαρχείου Πάρου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Βλαχογιάννης Χρήστος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos