Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 - Psts.gr

Παρ’ ολίγον τραγωδία στο Σιδάρι της Κέρκυρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι χρυσές αμμώδεις ελληνικές παραλίες έχουν το καλοκαίρι την τιμητική τους! Δροσιστικά απολαυστικά μπάνια στη θάλασσα και μετά χαλάρωση στην αμμουδιά και ηλιοθεραπεία περιλαμβάνει το πρόγραμμα των διακοπών για τους τυχερούς παραθεριστές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, θα παραστεί αύριο το μεσημέρι ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης προκειμένου να καταθέσει τις απόψεις του επί του σχεδίου νόμου που κατατέθηκε στη Βουλή όσον αφορά την εναρμόνιση του θεσμικού πλαισίου της ελληνικής νομοθεσίας με την αντίστοιχη ευρωπαϊκή, προκειμένου να υλοποιηθεί η μεγάλη επενδυτική πρόταση των Αμερικανών παραγωγών του HOLLYWOOD για τη δημιουργία μόνιμων κινηματογραφικών studios στη Σύρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) συνεχίζει το κινηματογραφικό αφιέρωμα με τίτλο «Βραδιές Film Noir κάτω από το φως των αστεριών», σε Μουσεία του Δικτύου του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άνοδος των ταξιδιωτικών δαπανών το Μάιο'17 λόγω της αύξησης των διεθνών αεροπορικών αφίξεων (+6,1%)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλούσιο είναι το πολιτιστικό ημερολόγιο παρουσίασης όμορφων εκδηλώσεων στη Μάρπησσα Πάρου στις αρχές Αυγούστου. Έχουν προγραμματιστεί εξαιρετικές βραδιές πολιτισμού και φυσικά, όπως κάθε χρόνο, στο γραφικό χωριό θα γιορταστεί πανηγυρικά η εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καλείσθε την 28η Ιουλίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Mε μία απόφαση σταθμό η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου δικαίωσε τις πολύχρονες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής να εξαντλήσει όλα τα μέσα, ώστε να αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης της υπηρεσίας δόμησης του Δήμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η προώθηση και η προβολή της ιδιαίτερης ταυτότητας των νησιών, προτείνεται για ένταξη και χρηματοδότηση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 14:11

Νάξος: Έναρξη λειτουργίας Κ.Δ.Α.Π. MEA

Μετά από ενέργειες της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και την ολοκλήρωση των διαδικασιών ίδρυσης και λειτουργίας, ξεκινάει η θερινή περίοδο λειτουργίας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων ΜΕΑ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos