Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 - Psts.gr

Από το βράδυ της Τετάρτης η ΕΛ.ΑΣ άρχισε τους εντατικούς ελέγχους σε κέντρα διασκέδασης της Μυκόνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μάσκα είναι πλέον υποχρεωτική σχεδόν παντού, ωστόσο οι ειδικοί ζητούν από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή, αλλά και στον τρόπο χρήσης της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τα κρούσματα κορονοϊού να αυξάνονται αργά αλλά σταθερά οι… μνήμες της εποχής του lockdown επανέρχονται. Τα μέτρα προστασίας δεν τηρούνται πλέον ευλαβικά και δυστυχώς κυριαρχεί χαλάρωση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΔΕΠΑΠ του Δήμου Πάρου το απόγευμα της Τετάρτης 29 Ιουλίου με θέμα το εάν θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις υπό την αιγίδα του φορέα μέσα στον Αύγουστο στο νησί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρόκειται για τον 53χρονο Σάλκο Μπουκβάρεβιτς

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Θα επιδιώξουμε νωρίτερα από το τέλος του χρόνου και το συντομότερο δυνατόν» να επιστραφούν τα αναδρομικά στις κύριες συντάξεις των συνταξιούχων του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, δήλωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την έντονη ανησυχία του εξέφρασε ο καθηγητής επιδημιολογίας κ. Χρήστος Χατζηχριστοδούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, την Τετάρτη 29/07, για την χαλάρωση των μέτρων προστασίας που αφορούν στην πανδημία του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκρηξη σημειώθηκε στις 03.50 τα ξημερώματα σε γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας στην Καστέλλα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρέμβαση για το Π.Ι.Ι.Ε.Τ. (Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου) έκανε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, στη διάρκεια της

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θα επιδοτηθούν με 100 εκ. ευρώ 27.500 ηλεκτρικά οχήματα, ΙΧ, ΤΑΞΙ, ποδήλατα και σκούτερ - Πλήρης οδηγός για το πώς θα υποβάλλονται οι αιτήσεις

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos