Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 - Psts.gr

Όπως σας είχε ενημερώσει έγκαιρα το newsit.gr, οι πρόεδροι των ΗΠΑ, Βρετανίας και Αυστραλίας, Τζο Μπάιντεν, Μπόρις Τζόνσον και Σκοτ Μόρισον αντίστοιχα, προέβησαν στην πολυαναμενόμενη κοινή τους ανακοίνωση για το θέμα «εθνικής ασφάλειας» όπως είχε από νωρίς διαρρεύσει.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελεί έναν εκπληκτικό πολιτιστικό θεσμό που αναδεικνύει την θεατρική δημιουργία, συσφίγγει τους καλλιτεχνικούς δεσμούς μεταξύ των νησιών του Αιγαίου και δίνει βήμα έκφρασης στους «εραστές» της τέχνης της υποκριτικής που ζουν και δημιουργούν στο Αρχιπέλαγος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Υποψήφια για το πρώτο βραβείο στο Ocean Photography Awards 2021 είναι η φωτογραφία του Νικόλα Σαμαρά ο οποίος με ένα «κλικ» ανέδειξε τι συμβαίνει στις θάλασσες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αναλογία καπνιστών – μη καπνιστών που εισήχθησαν γενικά σε νοσοκομεία στις ΗΠΑ, την Κίνα και αλλού στη Γαλλία διέφεραν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 22:23

Λ.Σ Πάρου: Άθλων συνέχεια

Προσπαθούν να μας πείσουν ότι «η Δημοτική Αρχή έχει θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα τα ζητήματα που συνδέονται με την εκπαίδευση».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Λευκός Οίκος και η Ντάουνινγκ Στριτ ανακοίνωσαν απόψε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον και ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Σκοτ Μόρισον θα προβούν σε μια κοινή ανακοίνωση, στις 17.00 ώρα Ουάσινγκτον (24.00 ώρα Ελλάδας).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρεμβαίνοντας αργότερα, μετά την τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννη Ραγκούση για το δημόσιο χρέος, ο κ. Πέτσας είπε ότι όταν έχουμε μια παγκόσμια πανδημία και αποφασίζουμε να θυσιάσουμε μεγάλο μέρος της συλλογικής μας ευημερίας,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η χειρότερη εικόνα στην Εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης - Ανάλογη η κατάσταση και στις Θεολογικές σχολές των ΑΕΙ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο λιθόκερος, το γιγάντιο δηλητηριώδες υδρόβιο έντομο, που έχει πολύ ισχυρό και επίπονο δάγκωμα και μπορεί να καταβροχθίσει μικρά οστρακόδερμα, ψαράκια και αμφίβια έφτασε και στη Λάρισα. Τον εντόπισε έκπληκτη μια Λαρισαία στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, κοντά στο ποτάμι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε καλοκαιρινά επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Αναστασία Τυράσκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos