Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 - Psts.gr

Πάνω από 225.000 εισιτήρια έκοψε η ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού» της Γιελένα Πόποβιτς. Κατόρθωσε να γίνει μία παραγωγή που σε θερινή σεζόν, με ως επί το πλείστον Έλληνες ηθοποιούς, σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του box office.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών , οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν αρρωσταίνεις συχνά, η λύση που έχεις εύκαιρη είναι να πάρεις βιταμίνες για να υποστηρίξεις το ανοσοποιητικό σύστημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις τελευταίες σεζόν, ειδικοί της μικρής οθόνης και τηλεθεατές μυούνται ολοένα και περισσότερο στις μετρήσεις της Nielsen παρακολουθώντας φανατικά το τι καταγράφεται καθημερινά. Φέτος, η τάση αυτή συνεχίζεται και όλοι αναρωτιούνται το τι συμβαίνει στην prime time, στην πολυπόθητη ζώνη που όλοι θέλουν να κατακτήσουν.

Κατηγορία LIFESTYLE

Οι υγειονομικοί θα έπρεπε να έχουν ήδη κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου, σύμφωνα με όσα υποστήριξε η Ματίνα Παγώνη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικίνδυνες διαστάσεις παίρνει η απάτη με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, με τα παράνομα κυκλώματα να έχουν «εξαπλωθεί» σε όλο το διαδίκτυο και αυτό έχει προκαλέσει συναγερμό στις αρχές της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.190, εκ των οποίων 18 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 14:38

Συλλήψεις σε Μ'ύκονο και Θήρα

Σύλληψη αλλοδαπού για κατάληψη αιγιαλού στη Μύκονο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε φουλ ρυθμούς κινείται το κουπόνι του Σαββάτου (18/09), με πληθώρα αγώνων σε εμπορικά πρωταθλήματα. Το Betarades.gr έκανε έρευνα και ξεχώρισε μια σούπερ τετράδα προγνωστικών σήμερα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos