Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 - Psts.gr

Η Meta Platforms, η μητρική εταιρεία του Facebook και του Instagram, ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στη δοκιμαστική εφαρμογή συνδρομητικής υπηρεσίας, σε μια περίοδο που ο κολοσσός των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης διανύει μια δύσκολη περίοδο από οικονομικής άποψης.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δεν ικανοποιήθηκαν οι Ηθοποιοί, παρά τη συνάντηση που είχαν με τον πρωθυπουργό αλλά και τις βελτιώσεις στο νέο νόμο για τους καλλιτέχνες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα ασύλληπτο παγκόσμιο ρεκόρ έκανε στα 400μ. η Ολλανδέζα Φέμκε Μπολ! Η 22χρονη πρωταθλήτρια Ευρώπης όχι απλώς «έσπασε» αλλά διέλυσε το παλαιότερο ρεκόρ σε όλα τα αθλήματα των γυναικών στον στίβο που κρατούσε απ' το 1982!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Έτοιμο να πέσει είναι ένα από τα δύο τελευταία... κάστρα των μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό: οι μάσκες σε μέσα μεταφοράς σύντομα αναμένεται να γίνουν παρελθόν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 22:12

Κλήρωση Τζόκερ: Οι τυχεροί αριθμοί

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η αποψινή κληρωτίδα για την κλήρωση με κωδικό: 2560 είναι οι 4, 5, 6, 16, 31 και Τζόκερ ο αριθμός 15.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ιβάνα Κνολ επέστρεψε αυτή την εβδομάδα στην Ευρώπη και βρέθηκε στο Λονδίνο ως καλεσμένη της Άρσεναλ. 

Κατηγορία LIFESTYLE

Στις 4 Φεβρουαρίου η πλειοψηφία των Ελλήνων έμαθε ότι υπάρχει κι ένας συμπατριώτης μας ο οποίος πρωταγωνιστεί στις πίστες του σκι.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ανακοινώθηκε σήμερα Κυριακή 19 Φεβρουαρίου η τελική λίστα με τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε 59 εκλογικές περιφέρειες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ήταν ένα ξέφρενο Αποκριάτικο πάρτι που τα είχε όλα! Σερπαντίνες, κομφετί, ευφάνταστα μασκαρεμένους, χορωδία που τραγούδησε τραγούδια της παλιάς Αποκριάς, κεφάτους μουσικούς ρυθμούς και φυσικά πολύ χορό!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 17:08

ΑΕ Πάρου: Ναυάγιο στη Σύρο

Πανωλεθρία για την ΑΕ Πάρου στη Σύρο, όπου η Ελλάς φιλοδώρησε με 4 γκολ σε κάθε ημίχρονο την αντίπαλο της φτάνοντας στο συντριπτικό 8-0!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos