Κυριακή, 28 Μαϊος 2023 - Psts.gr

Ο πρόεδρος και πρόεδρος του κόμματος AK Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απευθύνθηκε στο κοινό μετά τα τελικά αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των εκλογών στην Τουρκία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η αποψινή κληρωτίδα για την κλήρωση με κωδικό: 2602 είναι οι εξής: 15, 16, 29, 35, 42 και Τζόκερ το 12.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πήρε μέρος στον Υπερμαραθώνιο Γύρο Πάρου «Φραγκίσκος Βελέντζας» και έκανε περήφανο το αστυνομικό σώμα για τη δύναμη, την αντοχή και το σθένος που επέδειξε σε έναν αγώνα δρόμου μήκους 54χλμ. στο νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλες οι συνθήκες ήταν ευνοϊκές για την επιτυχή πραγματοποίηση ενός μεγάλου αθλητικού γεγονότος που έλαβε χώρα στην Πάρο, το απόγευμα του Σαββάτου 27 Μαΐου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, η Πάρος, όπως κάθε χρόνο, απέτεινε φόρο τιμής στη μνήμη του Παριανού Ήρωα της εθνικής αντίστασης Νικόλα Στέλλα, του νεαρού που στα μαύρα χρόνια της Γερμανικής Κατοχής αντιστάθηκε, συνελήφθη, βασανίστηκε και εκτελέστηκε από τους κατακτητές τον Μάιο του 1944.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηεπιλογή του αρώματος που θα φορέσεις σε μια ιδιαίτερη περίσταση (αλλά και καθημερινά) είναι σχεδόν εξίσου σημαντική με το ρούχο ρούχο που θα φορέσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Νηπιαγωγείο Νάουσας βρέθηκαν την Πέμπτη 25-5-2023, δύο μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων, μετά από πρόσκληση των εκπαιδευτικών, για να μιλήσουν στους μικρούς μαθητές για Πρώτες Βοήθειες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κ.Ο. Πάρου του Κ.Κ.Ε. τιμά με σεβασμό τη μνήμη του Νικόλαου Στέλλα καθώς φέτος συμπληρώνονται 79 χρόνια από την εκτέλεση του, την 22η Μάη του 1944, στο Τσιπίδο από τους Γερμανούς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τελευταία αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ, με τη γηπεδούχο Άστον Βίλα να έχει προβάδισμα αλλά και κίνητρο υποδεχόμενη την Μπράιτον. Στη Λα Λίγκα, η Μπαρτσελόνα καλείται να αντιδράσει έπειτα από κάκιστες εμφανίσεις.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πλούσιο το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα αυτή την Κυριακή (28/05), λίγο πριν ολοκληρωθούν αρκετά από τα εμπορικά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos