Δευτέρα, 08 Μαϊος 2023 - Psts.gr

«Αγκαλιά» με το πρωτάθλημα βρίσκεται πλέον η ΑΕΚ μετά και τα αποψινά ματς των play-offs, καθώς βρίσκεται στο «+3» από τον Παναθηναϊκό και της αρκεί να μην χάσει την Κυριακή από τον Βόλο στην «OPAP Arena» ώστε να πάρει τον τίτλο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ, η ΑΕΚ με ολική ανατροπή κέρδισε τον Άρη με 2:1 και εκμεταλλευόμενη την ήττα του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη χρειάζεται ένα βαθμό την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Βόλο στην “OPAP Arena” για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ολυμπιακός με γκολ του Ρέαμπτσιουκ επικράτησε με 1-0 του εξουθενωμένου Παναθηναϊκού (17 κρούσματα κορονοϊού) και «χάρισε» το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με 1-2 του Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προβάδισμα για τη ΝΔ της τάξεως του 6,6% σε πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων (32.7% η ΝΔ και 25.7% ο ΣΥΡΙΖΑ), αποτυπώνεται στην νέα μεγάλη πανελλαδική δημοσκόπηση της Alco για τον Alpha, 13 ημέρες πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν χρειάζεται να έχετε γνώσεις μηχανικού. Αν πιάνουν τα χέρια σας και μπορείτε να φτιάχνετε τα ράφια, μπορείτε να φτιάξετε και το αυτοκίνητό σας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 08 Μαϊος 2023 18:25

Ελλάδα: Νέο υδατοδρόμιο εν όψει

Η ίδρυση ενός υδατοδρομίου πλησιάζει, καθώς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών χορήγησε σχετική άδεια. Που θα γίνει;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ταξίδι δημοσιογράφων και ταξιδιωτικών πρακτόρων προγραμματίζει στις 24 Μαίου στην Πάρο ο οργανισμός Springer Reisen, ο σημαντικότερος Tour Operator στα κρατίδια της νοτίου Αυστρίας με μεγάλο δίκτυο τουριστικών Γραφείων.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες του ΑΜΕΣ Μαρπησαϊκού για την κατάκτηση της πρώτης, και του ΑΟΠάρου για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο final-4 των γυναικών που διεξήχθη στο νησί μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 08 Μαϊος 2023 15:20

Ώρα για Chiquita!

Πρωί, μεσημέρι, βράδυ, πάντα είναι καλή ώρα για να απολαύσεις μια μπανάνα Chiquita!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 08 Μαϊος 2023 15:06

Συλλήψεις σε Θήρα και Μύκονο

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στη Θήρα  

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos