Τετάρτη, 10 Μαϊος 2023 - Psts.gr

Τα εμφυτεύματα δοντιών είναι μια σύγχρονη, δοκιμασμένη μέθοδος για την αποκατάσταση μια γνάθου όταν λείπει ένα, περισσότερα ή ακόμα και όλα τα δόντια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, «με καταμετρημένες 89 κάλπες, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην 36η συνεχόμενη νίκη της στις φοιτητικές εκλογές, αναφέρει η παράταξη του κυβερνώντος κόμματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλα τα ζητήματα έπεσαν στο τραπέζι, στο debate που ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το σκηνικό του καιρού αλλάζει τα επόμενα 24ωρα καθώς έρχονται «θερμά φιλιά» από τη Σαχάρα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη είναι η αύξηση που σημειώθηκε στις ακτοπλοϊκές αφίξεις επισκεπτών κατά τον φετινό Απρίλιο στην Πάρο, συγκριτικά με τον αντίστοιχο περσινό μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 10 Μαϊος 2023 22:03

O Σκωτσέζος Tom Chandler στο Portarathlon

O δεύτερος νικητής στο πρωτάθλημα Σκωτίας το 2018 στον κλειστό στίβο, ο Tom Chandler είναι ένας ακόμη αθλητής από την πολυάριθμη ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας που θα αγωνιστεί στο meeting στις 17 και 18 Μαίου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Το σοβαρό ζήτημα της συνεχούς αύξησης της παχυσαρκίας και των εμφραγμάτων στην Κρήτη ανέδειξε το 1ο Διεθνές Συνέδριο του Πανεπιστημίου του Yale στο Ηράκλειο, με τα στοιχεία να δείχνουν πως οι Κρητικοί έχουν «ξεφύγει» από τη μεσογειακή διατροφή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι θεματικές ενότητες στις οποίες καλούνται να τοποθετηθούν οι πολιτικοί αρχηγοί είναι έξι:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρά το γεγονός ότι το φετινό Πάσχα γιορτάστηκε νωρίτερα ημερολογιακά συγκριτικά με πέρσι, και παρά τον άστατο καιρό της φετινής Μ. Εβδομάδας, οι επισκέπτες που αφίχθησαν στην Πάρο ήταν περισσότεροι συγκριτικά με πέρσι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας ένας καταφτάνουν σταδιακά οι πολιτικοί αρχηγοί στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ενόψει του debate που θα πραγματοποιηθεί απόψε (10.5.2023) στις 21:00 και θα προβληθεί ζωντανά από όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos