Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 - Psts.gr

Τα τελευταία χρόνια και λόγω της πανδημίας, η εργασία μεταφέρθηκε σπίτιμέσα από τα σύγχρονα προγράμματα πληροφορικής και όλοι μετάτρεψαν τα σαλόνια τους, την κουζίνα τους ή όποιο χώρο βρήκαν σε γραφείο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 15:16

θαλάσσιες διακομιδές από Πάρο και Τήνο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύσκολη κλήρωση για την Κυπριακή ομάδα που έφτασε στους 16, αφού θα βρει την Αγγλική Γουέστ Χαμ, που είναι ένα από τα φαβορί για κατάκτηση.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτα σύντομη ήταν η διάρκεια χρόνου που διήρκεσε ο κατάπλους και ο απόπλους του πλοίου Blue Star Naxos τη νύχτα της Πέμπτης 23/2 στο λιμάνι της Δονούσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 14:47

Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑ Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης» όπως αυτός τροποποιήθηκε από

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 14:40

Europa Leaguε: Τα 8 ζευγάρια της κλήρωσης.

Μπορεί να μην βγήκε το μεγάλο και εμπορικό παιχνίδι, όμως η κλήρωση των 16, αφήνει το όνειρο ζωντανό για τις λιγότερο γνωστές ομάδες.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο αγώνας συνεχίζεται ακάθεκτος. Όπως έχω πει πολλές φορές θα έχουμε εκλογές κάποια στιγμή την άνοιξη, οπότε ουσιαστικά έχουμε μπει στην τελική ευθεία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 22-02-2023 το πρωί συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 35χρονος αλλοδαπός και 71χρονος ημεδαπός, διότι ο 71χρονος ως ιδιοκτήτης επιχείρησης απασχολούσε τον 35χρονο ως υπάλληλο, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας.
Σε βάρος του αλλοδαπού κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 14:06

Στοίχημα: Καλοπληρωμένο Over στον Βόλο

Μια γεμάτη αγωνιστικά Παρασκευή είναι η σημερινή (24/02) με δράση σε εμπορικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Δυνατές επιλογές προκύπτουν και για στοίχημα μπάσκετ σε Ευρωλίγκα και Προκριματικά Μουντομπάσκετ σήμερα. Το Betarades.gr επέλεξε τη δυνατή επιλογή της ημέρας, που έρχεται από τη Σούπερ Λιγκ και τον αγώνα Βόλος - Λαμία, που βρίσκετε παρακάτω.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 14:04

Το... λογικό (2.10) και το... τρελό (4.50) διπλό

Εκκίνηση της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super Legue με το Βόλος - Λαμία, όπου και οι δύο ομάδες θέλουν τους βαθμούς της νίκης για διαφορετικούς λόγους. Στην Α' Ισπανίας, υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στην

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos