Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 - Psts.gr

Έναν αξέχαστο τελικό παρακολούθησαν οι τυχεροί θεατές στο κλειστό της Μάρπησσας.

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παρέμειναν αήττητες με ένα σερί νικών και πριν από λίγο προκρίθηκαν στο Μεγάλο Τελικό του Final 4 της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων, οι καταπληκτικές Νεανίδες του Α.Ο Πάρου!

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η πρωτεύουσα της Αμοργού, η Χώρα, αθέατη από τη θάλασσα, χτισμένη σε υψόμετρο 350 μέτρων, αποτελεί διατηρητέο, Κυκλαδίτικο παραδοσιακό οικισμό με κατάλευκα σπίτια, πάμπολλους βυζαντινούς και μεταβυζαντινούς ναούς και ξωκλήσια και ασπρισμένα λιθόστρωτα γοητευτικά σοκάκια που στενεύουν και γίνονται καμαροσκέπαστα, δηλαδή εμπροστιάδες στο τοπικό Αμοργιανό γλωσσικό ιδίωμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαριές απώλειες καταγράφονται στα χρηματιστήρια σε όλο τον κόσμο στον απόηχο των προβλημάτων κεφαλαιακής επάρκειας της αμερικανικής τράπεζας Silicon Valley.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία εθνική Ελλάδας χάρμα οφθαλμών, συνέτριψε 20-5 την Αυστραλία και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στον Β΄ προκριματικό όμιλο του World Cup υδατοσφαίρισης ανδρών, που διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Αυτό το τυλιχτό σουβλάκι με κουνουπίδι και σάλτσα ψητής ντομάτας το απολαμβάνουμε χωρίς καθόλου τύψεις, είτε νηστεύουμε, είτε αποφεύγουμε να καταναλώνουμε κρέας.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πανελλαδική πανεργατική απεργία την Πέμπτη 16 Μαρτίου προκήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για την πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έναν αξέχαστο τελικό παρακολούθησαν οι τυχεροί θεατές στο κλειστό της Μάρπησσας.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Έχει δηλώσει ότι χρωστάει τη λατρεία της για την Πάρο στον πρώην σύζυγό της Γιάννη Πάριο και είναι ειλικρινής!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς αλλαγές παραμένει το πολιτικό σκηνικό μετά την τραγωδία στα Τέμπη, όπως αποτυπώνεται σε δημοσκόπηση της GPO.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos