Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αναχώρησε για το Παρίσι η ελληνική αποστολή. Στο αεροδρόμιο ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης (φωτογραφίες και βίντεο)

Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες αναχώρησε η ελληνική αποστολή για το Παρίσι, όπου θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με το τσάρτερ της Aegean ταξίδεψε το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής αποστολής, όπως οι εθνικές ομάδες πόλο Ανδρών – Γυναικών, κολυμβητές και κολυμβήτριες (Απόστολος Χρήστου, Στέργιος Μπίλας, Βαγγέλης Μακρυγιάννης, Δημήτρης Μάρκος, Απόστολος Παπαστάμος, Απόστολος Σίσκος, Ανδρέας Βαζαίος, Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης, Κωνσταντίνος Στάμου, Ευάγγελος-Εφραίμ Ντούμας, Οδυσσέας Μελαδίνης, Παναγιώτης Μπολάνος, Κρίστιαν Γκολομέεβ, Αννα Ντουντουνάκη, Νόρα Δράκου και Γεωργία Δαμασιώτη), αθλητές του στίβου (μεταξύ των οποίων και η σημαιοφόρος Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, ο Εμμανουήλ Καραλής, η Αριάδνη Αδαμοπούλου και η Ελένη Πόλακ), η μοναδική εκπρόσωπος της ξιφασκίας Δώρα Γκουντούρα, το ελληνικό «δίδυμο» της καλλιτεχνικής κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου και ο πρωταθλητής του τζούντο Θεόδωρος Τσελίδης.

{https://youtu.be/L4kKEbIq7Rk}

Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν, επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης και ο πρόεδρος της ΔΟΑ, Ισίδωρος Κούβελος.

 

olympiakoi.agones

elliniki.apostoli

olympiakoi.agones1

vroutsis.olympiakoi

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024 19:52
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos