Τετάρτη, 30 Μαϊος 2012 - Psts.gr
Σύλλογος Γυναικών Νάουσας
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένα νοσταλγικό, συγκινητικό και όμορφο μουσικό ταξίδι στους μελωδικούς σκοπούς της παραδοσιακής μικρασιάτικης μουσικής κληρονομιάς, απόλαυσαν όσοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν το βράδυ της Κυριακής 27 Μαίου στον αύλειο χώρο του Αγ. Αθανασίου Νάουσας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανοικτή επιστολή στον Αντώνη Σαμαρά

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων διοργανώνει καθαρισμό της χερσαίας ζώνης και του πυθμένα των λιμανιών Νάξου και Αγίας Άννας το Σάββατο και την Κυριακή, 2 και 3 Ιουνίου 2012.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της με τον κόσμο της Πάρου η χορωδία του συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου, εμφανίσθηκε την Κυριακή 27 Μαΐου 2012 στον αύλειο χώρο του Αγ. Αθανασίου στη Νάουσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Ινστιτούτο Αρχαιολογίας Πάρου και Κυκλάδων (ΙΑΠΚ), ευχαριστεί δημόσια τον γνωστό αρχαιόφιλο και συλλέκτη της Πάρου Γιάννη Βασιλειόπουλο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνελήφθη χθες (29.05.2012) στην Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 54χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για αποπλάνηση 14χρονης ανήλικης ημεδαπής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 30 Μαϊος 2012 19:21

ΠΕΦΟ Πάρο - Αντιπάρου

Για άλλη μια φορά η Π.Ε.Φ.Ο Πάρου - Αντιπάρου έδωσε δυναμικα το παρόν στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκκε στο νησί μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 30 Μαϊος 2012 19:17

Αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθη ένας αλλοδαπός για πλαστογραφία πιστοποιητικού, στην Ρόδο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η τοπική Οργάνωση Ν.Δ Πάρου - Αντιπάρου σας προσκαλεί στην αίθουσα του Αρχιλόχου στην Παροικία το Σάββατο
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos