Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2018 - Psts.gr

Μέρα και νύχτα, όλες τις ημέρες ανεξαιρέτως και κάποιες υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες, ακόμα και πολλές φορές μέσα στην ίδια ημέρα, τα αεικίνητα ελικόπτερα του Ελληνικού Στρατού πραγματοποιούν επείγουσες αεροδιακομιδές ασθενών από νησιά του κεντρικού και νοτιοανατολικού Αιγαίου προς νοσοκομεία αστικών περιοχών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλα είναι έτοιμα για την αυριανή ημέρα της πραγματοποίησης του συλλαλητηρίου στο κέντρο της Αθήνας για το ζήτημα του Μακεδονικού. Σε λιγότερες από 24 ώρες, η πλατεία Συντάγματος αναμένεται να γεμίσει από κόσμο και όπως εκτιμούν αρκετοί, το συλλαλητήριο ίσως ξεπεράσει κατά πολύ σε όγκο αυτό της Θεσσαλονίκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Αντί ο κ. Τσίπρας να αξιοποιήσει τη συγκυρία για να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό για τη χώρα, επέλεξε τη μικροπολιτική εκμετάλλευση του ζητήματος», δήλωσε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, σήμερα Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου, σε συνάντηση που είχε με κατοίκους και μέλη του κόμματος στην Αντίπαρο, όπου βρίσκεται στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί στις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια ολοκαίνουργια, λεπτομερειακή και πλήρως παραστατική σελίδα πρόγνωσης του καιρού της Πάρου αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, εγκαινιάζεται στην ηλεκτρονική εφημερίδα psts.gr!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο εν λόγω τηλεπαιχνίδι που χρονολογείται στο 2012, οι παίκτες απάντησαν το προφανές για την εθνικότητα του στρατηλάτη, ωστόσο η παραγωγή είχε άλλη άποψη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση αντιεξουσιαστών στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη, το οποίο βρίσκεται κοντά στην Ακρόπολη σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου.

Πιο συγκεκριμένα, ομάδα αντιεξουσιαστών πέταξε μπογιές στην πόρτα εισόδου και έγραψε μηνύματα στον τοίχο εξωτερικά του σπιτιού.

«Η ιστορία σου ξεκινάει από το βουνό και καταλήγει στον εθνικό βούρκο της Πλατείας Συντάγματος», ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι αντιεξουσιαστές με αφορμή την πρόθεση του Μίκη Θεοδωράκη να συμμετάσχει την Κυριακή στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία που θα διεξαχθεί στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, σύμφωνα με το πρόγραμμα είναι ένας από τους κεντρικός ομιλητές.

Σημειώνεται ακόμη, ότι έως αυτή την ώρα δεν έχει γίνει κάποια προσαγωγή

www.iefimerida.gr

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου συμμετείχε στον πρώτο διασυλλογικό αγώνα για το 2018,στις 27 & 28 Ιανουαρίου, που διοργανώθηκε από τον Ι. Ο. Πειραιώς με την επωνυμία «Χειμερινό Κύπελλο 2018» στα πλαίσια της προετοιμασίας της αγωνιστικής ομάδας του optimist

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2018 13:45

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Θήρα

Την 02-02-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 34χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο έρευνας που έγινε στην κατοικία του με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών και παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκε και κατασχέθηκε μεταξύ άλλων ακατέργαστη κάνναβη βάρους 35,5 γραμμαρίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο νεοσύστατος Ναυτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου «Ναϊάς» στην Αίθουσα της μαρίνας της Νάουσας παρουσία αξιωματικών που Πολεμικού Ναυτικού που μετείχαν στο θρησκευτικό εορτασμό έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο νεοσύστατος Ναυτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου «Ναϊάς» στην Αίθουσα της μαρίνας της Νάουσας παρουσία αξιωματικών που Πολεμικού Ναυτικού που μετείχαν στο θρησκευτικό εορτασμό της Υπαπαντής έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos