Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 - Psts.gr

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, για τον τραυματισμό 67χρονου επιβάτη εντός του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου “ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΡΥ ΙΙ” Ν.Π. 9939, το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Τήνου .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλμυρός είθισται να είναι ο μπακαλιάρος που παραδοσιακά καταναλώνεται ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Ο φετινός όμως παραήταν, καθώς συνοδευόταν από «αλμυρές» κλήσεις τις οποίες «μοίρασε» το Λιμεναρχείο Πάρου σε παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα στην Παροικία!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φέτος τα αυγά δεν τα βάφουμε στη Μύκονο... αλλά τα κυνηγάμε!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον καλύτερο Ιανουάριο όλων των εποχών καταγράφουν τα στοιχεία του ισοζυγίου πληρωμών. Ο σχεδιασμός του Υπουργείου Τουρισμού για τουρισμό 365 μέρες τον χρόνο φαίνεται αποδίδει ταχύτερα του αναμενόμενου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στο κτίριο ΚΕΠ την 29η του μηνός Μαρτίου του έτους 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά από πρόσκληση του Δήμου, έγινε σήμερα ανοικτή συζήτηση με θέμα Αξιολόγηση των προτάσεων για το κυκλοφοριακό. Αποδέκτες ήταν: Δημοτικοί Σύμβουλοι Πάρου, Προέδροι και Μέλη Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, ο Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, ο Λιμενάρχης Πάρου, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου-Αντιπάρου, Σύλλογοι, Φορείς και Επαγγελματίες Τουρισμού Πάρου και τα ΜΜΕ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τιμήθηκε η Εθνική και Θρησκευτική εορτή της 25ης Μαρτίου στη Χώρα της Μυκόνου και την Άνω Μερά, παρουσία του Δημάρχου κ. Κωνσταντίνου Κουκά και εκπροσώπων των αρχών του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διψήφιο αριθμό αύξησης στις προκρατήσεις βλέπουν οι ξένοι τουριστικοί κολοσσοί, που βρίσκονται σε θέση μάχης αναζητώντας ξενοδοχεία σε κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς, όπως η Κρήτη, η Ρόδος, η Κως και η Κέρκυρα, αλλά και η Πελοπόννησος ή η Χαλκιδική

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες η τοποθέτηση βιντεοπροβολέων (projectors) σε κάθε μία από τις δεκατρείς αίθουσες διδασκαλίας του Γυμνασίου Πάρου. Ο Σύλλογος Καθηγητών και οι Μαθητικές Κοινότητες του Γυμνασίου Πάρου ευχαριστούν θερμά τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο και την ΑΜΚΕ ΑΙΓΕΑΣ που ανταποκρίθηκαν στο αίτημά του σχολείου και προσέφεραν επτά βιντεοπροβολείς και επτά φορητούς Η/Υ (laptops).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μια άκρως κατανυκτική και μαγευτική βραδινή ατμόσφαιρα, αναβίωσε το βράδυ της 25ης Μαρτίου στην Παροικία της Πάρου το έθιμο της λαμπαδηφορίας προς τιμήν της μνήμης της ηρωίδας της Ελληνικής Επανάστασης και της Πάρου Μαντώς Μαυρογένους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos