Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2018 - Psts.gr

Από τη δεκαετία του 1970, η Νάουσα της Πάρου γιορτάζει παραδοσιακά την έλευση του καλοκαιριού με την πραγματοποίηση της «Γιορτής του Ψαριού» που συνοδεύεται φυσικά από ψαροφαγία, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, και άφθονη τοπική σούμα!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δυσκολεύεται κανείς αρχικά να πιστέψει αυτό που καταγράφουν τα επίσημα στατιστικά στοιχεία των Λιμενικών Αρχών για την κίνηση στο λιμάνι της Πάρου τον Ιούνιο που μόλις μας πέρασε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκατάσταση της μεγάλης αδικίας σε βάρος των νησιών μας, δηλώνει ο Περιφερειάρχης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα δεδομένα στην αντιμετώπιση του κερατόκωνου κι άλλων εκφυλιστικών παθήσεων του κερατοειδούς δημιουργεί η χρήση αυτόλογων ενήλικων βλαστοκυττάρων!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τρίτη 03/07/2018, θα τοποθετηθεί η νέα μπάρα εισόδου στη πλατεία Μαντώ Μαυρογένους στη Παροικιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 06/07/2018 και ώρα 11:00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 30-06-2018 το απόγευμα συνελήφθη στον Αερολιμένα Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 60χρονος ημεδαπός, διότι στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. επιβάτη, έναντι αμοιβής (κόμιστρο).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 01-07-2018 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου ότι, νυχτερινές ώρες της 30-06/01-07-2018 άγνωστος δράστης παραβίασε κατοικία, της οποίας οι ένοικοι απουσίαζαν και αφαίρεσε χρήματα, τιμαλφή και προσωπικά αντικείμενα. Διενεργείται έρευνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί για πλαστογραφία και διάπραξη ληστείας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χορωδία Νάουσας: με τραγούδια στο Λιμάνι της Νάουσας το Μουσικοχορευτικό Νάουσας συμμετείχε στις εκδηλώσεις «Γιορτή Κρασιού-Ψαριού» 2018

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos