Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021 - Psts.gr

Ο κίνδυνος να χρειαστούν νοσηλεία σε νοσοκομεία οι ασθενείς που έχουν προσβληθεί από την μετάλλαξη Όμικρον της Covid-19 είναι 40-45% μικρότερος σε σύγκριση με εκείνους που έχουν μολυνθεί από την παραλλαγή Δέλτα, σύμφωνα με μια έρευνα του Imperial College του Λονδίνου που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολλά λέγονται συνήθως, πολύ περισσότερα δε ακούγονται για το κατά πόσο αποδοτική οικονομικά ήταν η θερινή τουριστική σεζόν του 2021.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε συνέχεια των ερευνών που διεξάγει η αστυνομία στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου στη Θεσσαλονίκη, ο τηλεπαρουσιαστής μεταφέρθηκε νωρίτερα με χειροπέδες στην οικία του, στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Θεολόγο Μαλεσίνας στη Φθιώτιδα, μια ηλικιωμένη γυναίκα 82 ετών μετά από μικρής έκτασης πυρκαγιά μέσα στο σπίτι της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Όμικρον επελαύνει, η Χριστουγεννιάτικη Ευρώπη «κατεβάζει ρολά».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελαχιστοποίηση της γραφειοκρατίας στις δηλώσεις απόδοσης ΑΦΜ, έναρξης ατομικής επιχείρησης και μεταβολής στοιχείων φυσικού ή νομικού προσώπου, παράλληλα με τη δυνατότητα υποβολής των δηλώσεων μέσω της ψηφιακής πύλης myAADE (myaade.gov.gr) και της εφαρμογής «Τα Αιτήματά μου», προβλέπει απόφαση, που υπέγραψε ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο υψηλότερος αριθμός μολύνσεων από την έναρξη της πανδημίας - Ανησυχητική αύξηση στις εισαγωγές - Στους 140 οι θάνατοι - Σκέψεις για εφαρμογή ειδικών μέτρων μετά τα Χριστούγεννα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μετάλλαξη Όμικρον έχει κάνει ήδη αισθητή την παρουσία της στη χώρα και αν ακόμη δεν έχει φανεί στο μέγεθος του αριθμού των κρουσμάτων, έχει ωστόσο ανιχνευθεί σε λύματα περιοχών της επικράτειας στα οποία δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη θετικό κρούσμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεταβάλλονται μέσα στο χρόνο οι στάσεις, οι πεποιθήσεις και τελικά οι αποφάσεις του κόσμου σχετικά με την πανδημία και τον εμβολιασμό. Καθώς ο κορωνοϊός δεν λέει να μας εγκαταλείψει, τουναντίον, με τη νέα μετάλλαξη Όμικρον, δείχνει να επανέρχεται κατά διαστήματα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπουργός Υγείας: «Έρχονται» μέτρα κατά της πανδημίας μετά τις γιορτές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos