Σάββατο, 07 Αυγούστου 2021 - Psts.gr

Τα μεγαλύτερα προβλήματα, όπως φαίνεται και από τον διαδραστικό χάρτη της εφαρμογής εντοπίζονται στην Εύβοια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφιαλτική παραμένει η κατάσταση στη Βόρεια Εύβοια, όπου οι φλόγες έφτασαν στον οικισμό Βασιλικά, συνεχίζοντας την ολέθρια πορεία τους από τον Ευβοϊκό έως στο Αιγαίο. Η ευρύτερη περιοχή έχει εκκενωθεί, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για να μην φτάσει η φωτιά στην Ιστιαία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Εύβοια, καθώς οι φλόγες έχουν μπει στα Βασιλικά και στο χωριό Βουτά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των 2.768 νέων μολύνσεων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κος  Καραϊωσηφίδης τόνισε μεταξύ άλλων ότι η Ελλάδα, φέτος έχει έναν από τους μεγαλύτερους στόλους εναέριας πυρόσβεσης στον πλανήτη, ανάλογα με την επιφάνεια που έχει να καλύψει, αλλά και σε απόλυτους αριθμούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γενιές και γενιές της ελληνικής υδατοσφαίρισης έχτισαν λιθαράκι-λιθαράκι ένα οικοδόμημα με στέρεα θεμέλια, όπου κάθε νεότερη φουρνιά επιδίωκε να προσθέσει έναν νέο… όροφο, να κάνει ένα βήμα πιο ψηλά. Ως το Τόκιο…

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 07 Αυγούστου 2021 (ώρα 15:00).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν διαθέτει πυροσβεστικά αεροσκάφη με τα οποία θα μπορούσε να συνδράμει τις χώρες της νότιας Ευρώπης που αντιμετωπίζουν πυρκαγιές, η Γερμανία, δήλωσε εκπρόσωπος του υπ. Εσωτερικών, ωστόσο τα κρατίδια εξετάζουν πώς μπορούν να βοηθήσουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλευρό της Ελλάδας στέκεται η Γαλλία, σημειώνει σε tweet του ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos