Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 - Psts.gr

Oλοκληρώθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου την οποία συγκάλεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας για να αξιολογηθούν όλα τα δεδομένα σχετικά με την έξαρση του κορωνοϊού στην Κίνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποδαρικό για το 2023 στην Σούπερ Λίγκ με την έναρξη του δεύτερου γύρου και οι εκπλήξεις συνεχίζονται. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της ΑΕΚ να σκοντάψει χάνοντας με 2-1 στα Γιάννινα και η μάχη σε κορυφή και ουρά φουντώνει.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζει από το αποψινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν ανάκαμψη έπειτα από αρνητικά αποτελέσματα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Καλείσθε την 10η Ιανουαρίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 8:30 π.μ. να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Δευτέρα 09-01-2023 και ώρα 19.30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να προχωρήσει τελικά το σχέδιο για τις «νέου τύπου» ταμειακές μηχανές και POS που θα μεταφέρουν σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για τις αποδείξεις που «κόβουν» τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις. Για την ώρα η η Ανεξάρτητη Αρχή Δημόσιων Εσόδων (ΑΑΔΕ) συνεχίζει αν εκδίδει αποφάσεις για τις προδιαγραφές του όλου σχεδίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η θεραπεία που αντιμετωπίζει τις φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου όπως η νόσος του Crohn και η ελκώδης κολίτιδα δεν βρίσκεται στο φαρμακείο - Τι υποστηρίζουν οι ειδικοί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για περισσότερο από μια ώρα χθες το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι στενοί του συνεργάτες κάθισαν γύρω από το ίδιο τραπέζι για την πρώτη εκλογική σύσκεψη μιας εκλογικής χρονιάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου για να αξιολογηθούν όλα τα δεδομένα σχετικά με την Κίνα και τον κορωνοϊό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα νέο στέλεχος του κορωνοϊού, που προς το παρόν αποκαλούν «Κράκεν», όπως αναφέρει η Daily Mail, είναι «η πιο μεταδοτική υποπαραλλαγή που έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα», σύμφωνα με τον ΠΟΥ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos