Στοίχημα: Τον πρώτο λόγο οι "Πολίτες" στο Λονδίνο

05 Ιανουαρίου 2023 11:44

Στοιχηματικές ευκαιρίες παρουσιάζει το κουπόνι της Πέμπτης (05/01), με τον λαμπερό αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτι να τραβάει τα βλέμματα.

Από την αναμέτρηση αυτή προκύπτει και προγνωστικό με αξία σήμερα! Φυσικά, μπορείτε να ποντάρετε σε πλήθος αγορών για όλα τα ματς της ημέρας στη winmasters. Πάμε να δούμε τη στοιχηματική επιλογή μας με όλες τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Από εκτός έδρας γκέλα (1-1) απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ προέρχεται η Τσέλσι. Είχε προηγηθεί, μετά την επιστροφή από τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω του Μουντιάλ, η νίκη της με 2-0 επί της Μπόρνμουθ. Αυτή ήταν και η μοναδική από τις δέκα τελευταίες αναμετρήσεις της, φιλικές και επίσημες, που μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Δεν τα καταφέρνει στην έδρα της το τελευταίο διάστημα στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας μόλις μια νίκη στους τρεις πιο πρόσφατους αγώνες. 

Θύμα δυσάρεστης γι' αυτήν έκπληξης έπεσε η Μάντσεστερ Σίτι στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Έβερτον (1-1). Προερχόταν από δύο σερί νίκες, με 3-1 επί της Λιντς για το πρωτάθλημα και με 3-2 επί της Λίβερπουλ για το Λιγκ Καπ. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας πετύχει 44 γκολ σε 16 αγώνες. Μετράει δύο συνεχόμενες επικρατήσεις μακριά από το γήπεδό της. Δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για απώλειες η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς έμεινε στο -8 από την κορυφή και θέλει να μειώσει τη διαφορά. Σκοράρει με ευκολία και αν παρουσιαστεί σοβαρή μπορεί να περάσει από την έδρα της Τσέλσι, που εμφανίζεται αρκετά ασταθής. Θα επιλέξουμε Μάντσεστερ Σίτι -1 (ασιατικό) σε απόδοση 2.15.

Δείτε καθημερινά προγνωστικα στοιχηματος για ταμείο στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos