×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Μπράβος - φονιάς: Αντί να πληρώσει έσπειρε τον θάνατο

22 Νοεμβρίου 2013 10:59

Μπράβος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 28χρονο Τάσο Ντούπη, πατέρα ενός μικρού παιδιού, όταν πήγε μαζί με φίλη του να διεκδικήσει δεδουλευμένα από ιδιοκτήτη εστιατορίου.

Ο δράστης φέρεται να εκτελούσε εντολές του μαγαζάτορα και οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τους δύο. Πρόκειται για τον 43χρονο Γ. Κ., ο οποίος κατηγορείται για ηθική αυτουργία του φονικού, και τον 39χρονο Δ. Τ. για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άτυχος 28χρονος είχε πάει την περασμένη Τρίτη σε εστιατόριο, επί της οδού Γερανίου 44, μαζί με δύο φιλικά του πρόσωπα, μία κοπέλα κι έναν άντρα. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου χρωστούσε στην κοπέλα και πρώην υπάλληλό του δεδουλευμένα δύο μηνών, ύψους περίπου 700 ευρώ.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 43χρονος Γ. Κ. αρνήθηκε να δώσει όλα τα χρήματα και έδωσε μέρος του ποσού. Το θύμα με τα δύο άτομα ζήτησαν την ολική εξόφληση και τότε ο 43χρονος πήρε τηλέφωνο τον 39χρονο Δ. Τ. για να πάει στο μαγαζί.

Μόλις αυτός έφτασε στο κατάστημα, αρχικά λογομάχησε με τον άτυχο Τ. Ντούπη, ενώ ξεκίνησε να τον γρονθοκοπεί με δύναμη στο πρόσωπο. Το δολοφονικό αμόκ του δράστη δεν σταμάτησε όταν το θύμα έπεσε στο έδαφος, αφού συνέχισε να τον κλωτσάει και να τον χτυπά, στο σώμα και το κεφάλι.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, οι βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ήταν και η αιτία θανάτου. Αμεσα ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και στο σημείο πήγαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, όπου συνέλαβαν τον 39χρονο δράστη, ενώ ο 43χρονος διαχειριστής του καταστήματος συνελήφθη αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης της ανθρωποκτονίας είναι πυγμάχος, ομογενής από την Τσετσενία, ενώ φέρεται να σχετίζεται και με τη «νύχτα». Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι είχε απασχολήσει και στο παρελθόν για υποθέσεις ξυλοδαρμού και παράνομης οπλοκατοχής.

Ο θείος του θύματος, Βασίλειος Ντούπης, δήλωσε στο «Εθνος» ότι ο 28χρονος «ήταν ένα παιδί του χωριού, ήρεμο, που δεν ήξερε την Αθήνα και ασχολιόταν με αγροτικά προϊόντα».

Μάλιστα, δίνει μια άλλη διάσταση για τον άλλο φίλο της κοπέλας, που ήταν παρών στο φονικό, καθώς λέει: «Αφού επικοινώνησε μαζί μας η Αστυνομία και μας είπε ότι ο Τάσος σκοτώθηκε, 4 ώρες μετά τον πήραμε τηλέφωνο και μας έλεγε ότι ζει και είναι καλά. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό».

Στη φωτογραφία ο άτυχος 28χρονος που έπεσε νεκρός από το δολοφονικό αμόκ του μπράβου

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos