300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορωνοϊός - Θεσσαλονίκη: Τα μαγαζιά κλείνουν και η διασκέδαση συνεχίζεται στα... υπόγειά τους

21 Οκτωβρίου 2020 12:48
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κορωνοϊός - Θεσσαλονίκη: Τα μαγαζιά κλείνουν και η διασκέδαση συνεχίζεται στα... υπόγειά τους

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Μετά το κλείσιμο των καταστημάτων, η διασκέδαση συνεχίζεται σε υπόγεια μαγαζιών και ιδιωτικές ταράτσες 


Χρυσοχοΐδης: Η πόλη δοκιμάζεται
Οι πελάτες σηκώνονται, τα τραπέζια μαζεύονται, τα φώτα σβήνουν και οι πόρτες κλείνουν. Αυτό φαίνεται να συμβαίνει στα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης τα μεσάνυχτα, όμως οι «μυημένοι» γνωρίζουν πολύ καλά ότι τώρα ξεκινάει η διασκέδαση είτε στα υπόγεια των μπαρ είτε σε ιδιωτικές ταράτσες, κυρίως στα Λαδάδικα.

Το κάλεσμα για αυτά τα «ιδιωτικά» πάρτι, σύμφωνα με όσα γράφει το Thesstoday.gr, γίνεται μέσω μηνυμάτων ή από στόμα σε στόμα, και οι «καλεσμένοι» το μαθαίνουν λίγη ώρα πριν από την έναρξή του, ώστε να διασφαλισθεί ότι δεν θα υπάρξει διαρροή.

Άτομα που συμμετείχαν σε αυτές τις «υπόγειες» μαζώξεις, αναφέρουν ότι για να καταφέρει κανείς να μάθει και να μπει σε κάποιο από τα πριβέ πάρτι, θα πρέπει να είναι «της πιάτσας», καθώς συνήθως πηγαίνουν άτομα «μιλημένα».

Παρόλα αυτά, στα πάρτι «βόμβα» κορωνοϊού, μαζεύονται δεκάδες άτομα, περίπου στα 50-60, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας και προφανώς χωρίς να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις.

Ο ένας χορεύει δίπλα στον άλλον, η μουσική είναι στη διαπασών, το αλκοόλ ρέει άφθονο και φυσικά δεν υπάρχει ίχνος ανησυχίας για τον κορωνοϊό και την αλματώδη αύξηση των κρουσμάτων, τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη.

Το γεγονός επιβεβαιώνει ο πρόεδρος της Ένωσης εστιατόρων-ψητοπωλών και καφέ μπαρ του νομού Θεσσαλονίκης, Γιάννης Φιλοκώστας, ο οποίος σε δηλώσεις του στο Thesstoday.gr τονίζει πως «αυτά τα πάρτι είναι γνωστά και γίνονται σε όλη την Ελλάδα, εκτός από την Θεσσαλονίκη».


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

as parou100



Και προσθέτε: «Στην πόλη μας, νομίζω πως είναι γνωστό πλέον ότι διοργανώνονται ιδιωτικά πάρτι, αλλά εμείς δεν είμαστε οι υπεύθυνοι που θα λύσουν τέτοια ζητήματα. Οι αρμόδιες αρχές πρέπει να πάνε και τα κλείσουν τα συγκεκριμένα καταστήματα, εφόσον είναι παράνομα και λειτουργούν μετά τα μεσάνυχτα».

Εκτός από τα υπόγεια πάρτι σε καταστήματα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες του Thesstoday.gr, παράνομα και ιδιωτικά πάρτι γίνονται και σε ταράτσες κτιρίων, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο επικοινωνίας.

Πρόσφατα αίσθηση προκάλεσε ένα πολυπληθές πάρτι που έγινε σε ταράτσα στην πλατεία Ναυαρίνου. Το πάρτι κράτησε μέχρι τις 4 τα ξημερώματα και ανησύχησε ιδιαίτερα τους περιοίκους οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι κάποιοι ανεύθυνοι διοργανώνουν, εν μέσω πανδημίας, στην ταράτσα μίας πολυώροφης πολυκατοικίας, ένα ξέφρενο πάρτι με τη συμμετοχή πολλών ατόμων.

Υπενθυμίζεται πως ανάλογο πάρτι με περίπου 1.500 άτομα, συνέβη το περασμένο Σάββατο στον προαύλιο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, χωρίς πάλι, να υπάρξει έστω μία σκέψη για τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού, αλλά ούτε και κανένας έλεγχος.

Χρυσοχοΐδης: Δεν θα ανεχθούμε τους ασυνείδητους

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, που παρουσίασε την ομάδα «Δράση», «τη δίκυκλη ταχεία γρήγορη ομάδα δράσης, πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης ωστόσο μίλησε για την πανδημία που πλήττει την πόλη τις τελευταίες ημέρες, αφού παρατηρείται ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων. «Η Θεσσαλονίκη δοκιμάζεται» είπε χαρακτηριστικά. Η μάσκα υψώνει τείχη στον αόρατο εχθρό, συμπλήρωσε και προσέθεσε πως, όσοι νοιάζονται για τους δικούς τους και τους άλλους ανθρώπους και αγαπούν τη Θεσσαλονίκη, φοράνε μάσκα.

«Η Θεσσαλονίκη έχει σταματήσει πολλούς εχθρούς, είναι βέβαιο πως μπορεί να αντιμετωπίσει και αυτόν» συνέχισε.

«Θα είμαστε παρόντες σε κάθε πλατεία και κάθε αγορά για να αντιμετωπίσουμε με ευθύνη και σε συνεργασία με τους πολίτες αυτόν τον μεγάλο και επικίνδυνο εχθρό» υπογράμμισε, στέλνοντας μήνυμα: «Δεν θα ανεχθούμε τους ασυνείδητους».

protothema.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Δίκη της Χρυσής Αυγής: Επιμένε...
Κορονοϊός: Η ραγδαία αύξηση τω... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

gerolykoi poster 300x250

agnantio new 23

banneraki

Epimelitirio

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Μάρτιος 2020 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

logo2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 

 

Δημοφιλή Νέα

Πάρος: Θλίψη σκόρπισε στο νησί ο θάνατος του Νίκου Κρητικού

Πάρος: Θλίψη σκόρπισε στο νησί ο θά...

04 Δεκεμβρίου 2025
Αγροτικός Συνεταιρισμός Πάρου: Ψήφισμα για τον θάνατο του Νίκου Κρητικού

Αγροτικός Συνεταιρισμός Πάρου: Ψήφι...

04 Δεκεμβρίου 2025
Blue Star Ferries: Τροποποιήσεις Δρομολογίων λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών 03/12/25-07/12/25

Blue Star Ferries: Τροποποιήσεις Δρ...

04 Δεκεμβρίου 2025

Τελευταία Νέα

O Good Job Nicky στο The Voice (Βίντεο)

O Good Job Nicky στο The Voice (Βίν...

08 Δεκεμβρίου 2025
Πλήθος κόσμου στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Πειραιά (Βίντεο)

Πλήθος κόσμου στη φωταγώγηση του Χρ...

07 Δεκεμβρίου 2025
Δυναμική παρουσία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αμοργού στα World Tourism Film Awards 2025 στο Γκιμαράες

Δυναμική παρουσία του Φεστιβάλ Κινη...

07 Δεκεμβρίου 2025

MHT

 

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Τίτλος: Parianostypos.gr
Έδρα: Καμάρες Πάρου
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Πάρου
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] - [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Ανδρέας Μπελεγρής
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2025  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ