Καλοκαίρι 2024 δεν σημαίνει μόνο Euro αλλά και CopaAmerica

11 Ιουνίου 2024 17:18

Ως Ευρωπαίοι, όταν κοιτάμε το κουπόνι στοιχήματος αυτές τις μέρες, εστιάζουμε αυτόματα στο επερχόμενο Euro.

Αγνοώντας πως το 2024 είναι και χρονιά Copa America, διοργάνωση που έχει εκατομμύρια φίλους να το παρακολουθούν παγκοσμίως. Πόσο μάλλον όταν ο ΛίοΜέσσι θα αγωνιστεί το πολύ σε μία ή δύο ακόμα διοργανώσεις Εθνικών ομάδων. Με τη φετινή να είναι μάλιστα και η πρώτη του ως εν ενεργεία πρωταθλητής κόσμου.

Με περίπου δύο βδομάδες να απομένουν ως την έναρξη της διοργάνωσης, μπορούμε ήδη να ρίξουμε μια ματιά στα κουπόνια των στοιχηματικών της χώρας μας. 

Το παρασκήνιο του φετινού τουρνουά

Ξεκινώντας, θα πρέπει να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στο Κόπα Αμέρικα του 2024. Μια διοργάνωση με πολλές ίντριγκες πριν την έναρξή της. Ένα τουρνουά που ήταν προγραμματισμένο να λάβει χώρα στα γήπεδα του Ισημερινού, ο οποίος όμως – κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες – αρνήθηκε τελικά να φιλοξενήσει τα ματς. Μετά από μια σύντομη διαδιακασία, Περού και ΗΠΑ διεκδίκησαν τη διοργάνωση που τελικά κατέληξε στα γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών. Για δεύτερη φορά μετά το 2016.

Πολλοί αναλυτές πιστεύουν πως όλο αυτό έγινε εξαιτίας του ανοίγματος της CONMEBOL (Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Λατινικής Αμερικής) στην CONCACAF (Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου Β. Αμερικής και Καραϊβικής), με στόχο μια πιο ευρεία συνεργασία στο μέλλον και διεύρυνση των τουρνουά εθνικών ομάδων.

Αποδόσεις και προγνωστικά

Και τώρα που αναλύσαμε το παρασκήνιο της επιλογής διοργανώτριας, μπορούμε να ασχοληθούμε με το στοίχημα Copa America. Που έχει την τιμητική του σε όλες ανεξαιρέτως τις νόμιμες σελίδες της Ελλάδας.

Αυτό που εντυπωσιάζει με μια πρώτη ματιά, είναι η τρομερή ταύτιση αποδόσεων σε όλους τους μπουκ της χώρας. Αλλά και σε αρκετούς του εξωτερικού. Είναι σπάνιο να βλέπει κανείς ακριβώς την ίδια σειρά φαβορί. Και ταυτόχρονα, τόσο μικρές διαφορές στις αποδόσεις από το ένα στο άλλο. Η Αργεντινή, κάτοχος του τροπαίου και παγκόσμια πρωταθλήτρια είναι παντού στην κορυφή της λίστας. Με μια απόδοση κοντά στο 3.00 και λίγο παρακάτω.

Κατά πόδας ακολουθεί η Βραζιλία και στις παρακάτω θέσεις Ουρουγουάη, Μεξικό, Κολομβία και ΗΠΑ. Με εξαίρεση τον Καναδά (10η θέση – απόδοση 67.00) οι υπόλοιπες ομάδες της CONCACAF βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις, παρέα μόνο με τη Βολιβία από την παραδοσιακή ομάδα των εθνικών Νοτίου Αμερικής.

Τώρα, αναφορικά με τον πρώτο σκόρερ, και εδώ υπάρχει απόλυτη σύμπλευση στα δύο πρώτα φαβορί (Μέσι, Βινίσιους Τζούνιορ), με τους μπουκ να διαφωνούν πάντως αναφορικά με τον τρίτο σε προτιμήσεις. Καθώς ο Νούνιες της Ουρουγουάης είναι για κάποιες εταιρίες δυνατότερο φαβορί από τον Άλβαρες. Όλες όμως οι σελίδες προσφέρουν στις εφτά από τις οκτώ θέσεις της αγοράς αυτής, παίκτες από Βραζιλία και Αργεντινή. Τι θα συμβεί λοιπόν αν εμφανιστεί ομάδα έκπληξη;

Ειδικά στοιχήματα

Κάνοντας μια βόλτα στις νόμιμες εταιρίες, δεν μπορέσαμε να μη σταθούμε και να σχολιάσουμε την τεράστια γκάμα αγορών της Novibet. Που μπορούν να ικανοποιήσουν και την πιο περίεργη απαίτηση των παικτών του στοιχήματος.

Σε ένα οριζόντιο μενού, που φαίνεται να προεκτείνεται στο άπειρο, οι traders της εταιρίας πάνε το στοίχημα στο Copa America αρκετά βήματα πέρα από τον ανταγωνισμό. Κάθε χώρα έχει τη δική της σελίδα με αγορές. Που περιλαμβάνουν σύνολο κόρνερ, πόντους στον όμιλο, ακριβή αριθμό πόντων, Συνολικά και Under / OverGoal, καθώς και πρώτο σκόρερ ομάδας.

Έπειτα, στα παραπάνω πρέπει να προσθέσουμε και τις αντίστοιχες αγορές αλλά σε επίπεδο ομίλου. Όπως και δεκάδες ειδικά ομάδων και παικτών. Στα ειδικά ομάδων θα βρείτε – ως είθισται – προβλέψεις για το ζευγάρι του τελικού, ομάδες που θα φτάσουν σε ημιτελικά  και τελικά. Αλλά και το «ιπποδρομιακό» στοίχημα φορκάστ, που εσχάτως έχει γίνει πολύ δημοφιλές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Τέλος, αξίζει να γίνει ειδική αναφορά στην κατηγορία στοιχημάτων «Ρεκόρ Διοργάνωσης» που δημιούργησε η ίδια σελίδα. Με αγορές του στυλ «Γρηγορότερο Γκολ σε έναν αγώνα», «Over 9.5 γκολ από έναν παίκτη», «Over 5.5 ασίστ από έναν παίκτη», «4+ Γκολ από έναν παίκτη σε τελικό» και «Γρηγορότερο Χατ Τρικ σε αγώνα», η γνωστή στοιχηματική φαίνεται πως θέλει να κλέψει την παράσταση στο φετινό Κόπα Αμέρικα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos