Απρίλιος 2020 - Psts.gr

Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 1 τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς σε γνωστή ψαροταβέρνα στο Μικρολίμανο του Πειραιά.

Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας προκειμένου να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο.

Τα αίτια της φωτιάς διερευνώνται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο 73% οι θετικές γνώμες για τον πρωθυπουργό - «Νταμπλ σκορ» της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου - Πρώτη φορά η Φώφη Γεννηματά πιο ψηλά από τον Αλέξη Τσίπρα - όλα τα στοιχεία του γκάλοπ της Metron Analysis για το MEGA

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ραγδαία μείωση του αριθμού των τουριστών, η οποία οφείλεται στην υγειονομική κρίση, πλήττει την Ιταλία, την Ισπανία, την Ελλάδα και την Πορτογαλία. Οι επαγγελματίες του τουρισμού ζητούν βοήθεια για να αποφύγουν τις μαζικές απολύσεις, αναφέρει ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για κύκλους που προσπαθούν να τονίσουν τις επιστημονικές αβεβαιότητες και την αγωνία του κόσμου γύρω από τον κορωνοϊό, μίλησε ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την ερχόμενη Δευτέρα τίποτα δεν θα θυμίζει τα ΜΜΜ όπως τα ξέραμε στην προ-κορωνοϊού εποχή, καθώς όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και μερικά 24ωρα οι αλλαγές για την αποφυγή εξάπλωσης του COVID-19 θα είναι πολλές και σημαντικές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα στις 30/04/2020 πραγματοποιήθηκε στον Δήμο συνάντηση μεταξύ του προέδρου της σχολικής επιτροπής τον κ. Χαράλαμπου Μαλινδρέτου, του Αντιδημάρχου κ.Ηλία Κουντρομιχάλη, του προϊσταμένου της Δ/νσης Πολεοδομίας υπηρεσίας Δόμησης & περιβάλλοντος κ . Ιωάννη Ραγκουση, του Προϊσταμένου Καθαριότητας & πρασίνου κ. Κυριάκου Λουκή & του υπαλλήλου πολιτικής προστασίας κ. Εμμανουήλ Καβαλλη .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα ταξίδια στο εσωτερικό της Ευρώπης «δεν βρίσκονται για την ώρα στην ημερήσια διάταξη», δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διπλό τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ (2122) που μοίραζε πάνω από 3.888.000 ευρώ στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας κερδών (5+1).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μένουμε σπίτι και, ταξιδεύοντας νοερά στον Πύργο της Τήνου και στο εντυπωσιακό Μουσείο Μαρμαροτεχνίας του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), κάνουμε μια ψηφιακή περιήγηση στην περιοδική έκθεση «Γιανούλης Χαλεπάς: επιστροφή στον Πύργο».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό του Δημοσίου, με στόχο να οικοδομήσει το ψηφιακό κράτος της επόμενης δεκαετίας, επιταχύνει η ελληνική κυβέρνηση. “Όχημα” προς αυτήν την κατεύθυνση αποτελεί ο Κώδικας Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ανοίγει τον δρόμο για μία σειρά από ηλεκτρονικές καινοτομίες προς όφελος πολιτών και επιχειρήσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 110

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos