Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020 - Psts.gr

Η πληρότητα στο σύνολο των νησιών δεν φαίνεται για τον Ιούλιο να ξεπερνά το 20% και οι ξενοδόχοι θεωρούν ότι έχει χαθεί η χρονιά για τον κλάδο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις προκηρύξεις για 1.255 μόνιμες θέσεις επεξεργάζεται το ΑΣΕΠ, σύμφωνα με σχετικό έγγραφο που δημοσιεύει η aftodioikisi.gr.  Πρόκειται για

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο σχέδιο για εφαρμογή της αρχής «πληρώνω όσο πετάω», αναφέρθηκε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ για το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων που παρουσίασε χθες στο υπουργικό Συμβούλιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσωπική μου δέσμευση η κάθε ιδιωτική δωρεά να βρίσκει την θέση που της αξίζει, τόνισε ο πρωθυπουργός -

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημερώνουμε όλους τους υποψήφιους ενδιαφερόμενους ότι το IΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.), έχοντας υπόψη την υπ΄ αριθμ. 7026/441/26.06.2020 Απόφαση του Δ.Σανακοινώνει την

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρωί της Παρασκευής η τελετή των εγκαινίων του εμβληματικού έργου παρουσία του πρωθυπουργού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τομ Χανκς θέλει να στείλει ένα απλό μήνυμα στους Αμερικανούς, καθώς η χώρα συνεχίζει τον αγώνα της ενάντια στον κορωνοϊό: Κάντε αυτό που πρέπει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοιξε σήμερα στις 17:00, η ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα για το επίδομα εποχικά εργαζομένων στον τουρισμό και επισιτισμό, χωρίς δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο φούρνος μικροκυμάτων είναι από τις πιο αμφιλεγόμενες μεθόδους μαγειρέματος. Σίγουρα θα σας έχει τύχει να γυρίσετε κουρασμένοι από την δουλειά και να θέλετε γρήγορα να ζεστάνετε το φαγητό σας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

1η Ιουλίου σήμερα, και οι πύλες εισόδου της χώρας για τουρίστες από το εξωτερικό άνοιξαν. 235 πτήσεις από το εξωτερικό αναμένεται σήμερα να αφιχθούν στα αεροδρόμια της χώρας, οι 15 από αυτές σε νησιά των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos