Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 - Psts.gr

Ο χάρτης του τοπικού ποδοσφαίρου διαφοροποιήθηκε, καθώς το όραμα της μίας ομάδας με ντόπιους ποδοσφαιριστές και η προσπάθεια για την διεκδίκηση στόχων και τίτλων δείχνει όνειρο απατηλό.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η προκήρυξη 8Κ2022 του ΑΣΕΠ προβλέπει 70 μόνιμες προσλήψεις σε ΔΥΠΑ, ΟΠΕΚΑ, ΜΤΠΥ, ΝΑΤ, ΕΚΚΑ και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τις ριζογκοφρέτες, να μην τις καταναλώσουν.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Έπαρχος της Π.Ε. Πάρου Κώστας Μπιζάς δήλωσε : << Εκφράζω την ικανοποίηση και χαρά μου διότι η συνεργασία της Προσωρινής Διοίκησης του ΤΟΕΒ με τις αρμόδιες Διευθύνσεις της Περιφέρειας, τον Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκο και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού υποδέχτηκε την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως στη Νάξο, όπου επισκέφτηκαν σχολικές μονάδες του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Την παραίτησή του για λόγους ευθιξίας για την υπόθεση Πάτση υπέβαλε ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ Γιώργος Κωνσταντόπουλος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Κορονοϊός: 52.966 τα νέα κρούσματα στη χώρα σύμφωνα με την εβδομαδιαία αναφορά του ΕΟΔΥ. Στους 138 υπολογίζονται οι ασθενείς που έχασαν την ζωή τους ενώ 82 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ‘Ένωση Πλοιοκτητών Ρυμουλκών, Ναυαγοσωστικών, Αντιρρυπαντικών Πλοίων Υποστήριξης Υπεράκτιων Εγκαταστάσεων, εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του 45χρονου κυβερνήτη του ρυμουλκού ΠΟΘΗΤΟΣ III, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια ρυμούλκησης του κρουαζιερόπλοιου AZAMARA JOURNEY, στο κεντρικό λιμάνι της Πάτμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

25 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προτεραιότητα στην υγεία, στην εξοικονόμηση και στην ποιότητα νερού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos