Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 - Psts.gr

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής η φάση των ομίλων του Μουντιάλ του Κατάρ και σήμερα, χωρίς... ανάσα, αρχίζει η φάση των «16».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην πολύτιμη σημασία της ελληνικής λέξης «μεράκι» αναφέρθηκε, ως παράδειγμα προς μίμηση, η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι κατά την παρέμβασή της στο οικονομικό συνέδριο του ιδρύματος Γκουίντο Κάρλι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψηφίστηκε σήμερα στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη Δευτεροβάθμια Περίθαλψη, με τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη να αναφέρεται με ανάρτησή τους στις αλλαγές που «τόλμησε» να κάνει η κυβέρνηση τόσο στην πρωτοβάθμια, όσο και στη δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την εντυπωσιακή συμμετοχή πλήθους κόσμου κάθε ηλικίας, μεγάλων αλλά και μικρών παιδιών, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου, η εναρκτήρια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Πάρου, στην πρωτεύουσά της, την Παροικία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Φαντασμαγορικό θέαμα πρόσφερε η τελετή φωταγώγησης του Βόλου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στην παραλία του Βόλου, με προσκεκλημένο τον Αντώνη Ρέμος. Με τραγούδι, χορό, ακροβατικά και εντυπωσιακά βεγγαλικά, η πόλη έβαλε τα γιορτινά της για να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής ΚυκλάδωνΝ.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, τοΣάββατο3 Δεκεμβρίου 2022, θα πραγματοποιήσει τριήμερη περιοδεία στο νησί της Τήνου, εκπροσωπώντας τη Βουλή των Ελλήνων στις θρησκευτικές εκδηλώσεις πουπραγματοποιούνται για τον εορτασμό τηςΑγίας Βαρβάρας, στονΙερό ΝαόΑγίας Βαρβάρας (περιοχή Σμόβολο Τήνου).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε παρόμοια επίπεδα συγκριτικά με προηγούμενες χρονιές, κινήθηκαν οι ακτοπλοϊκές αφίξεις επισκεπτών και οχημάτων κατά το μήνα Νοέμβριο 2022 στο λιμάνι της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 17:37

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 16:59

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τετάρτη 07-12-2022 και ώρα 19.30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπό ασφυκτικό εισαγγελικό κλοιό βρίσκεται πλέον ο πατέρας Αντώνιος και δέκα ακόμη πρόσωπα, ανάμεσά τους και η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή, καθώς πέραν της έρευνας που διεξά γουν οι εισαγγελείς ανηλίκων μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση παιδιών, σήμερα ο εισαγγελέα Ιωάννης Σέβης έδωσε παραγγελία στην Οικονομική Αστυνομία για γενικευμένο και σε βάθος έλεγχο των οικονομικών της Κιβωτού του Κόσμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos