Τετάρτη, 06 Απριλίου 2022 - Psts.gr

 Το ΥΠΕΞ των ΗΠΑ έστειλε στο κογκρέσο επιστολή στην οποία γράφει πως η πώληση F16 στην Τουρκία συνάδει με τα εθνικά συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την περασμένη Παρασκευή, η Αγγελική Νικολούλη «έγραψε» εξωπραγματικά νούμερα τηλεθέασης με το «Φως στο Τούνελ» και φυσικά την σοκαριστική υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενώ η μάχη με την νόσο Covid – 19 συνεχίζεται με χιλιάδες ανθρώπους καθημερινά να καταγράφονται ως νέα κρούσματα, εκατοντάδες διασωληνωμένους ασθενείς και δεκάδες θανάτους, στο ζοφερό τοπίο της πανδημίας στην επικράτεια έρχεται να προστεθεί και ένας αξιοσημείωτος δείκτης που κάνει την πάλη με τον κορωνοϊό ακόμη δυσκολότερη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άλλη μια συγκλονιστική σκηνή όπως μαθαίνουμε μας επιφυλάσσει η συνέχεια της επιτυχημένης σειράς.

Κατηγορία LIFESTYLE

Συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Τουρισμού με την Υφυπουργό κ. Σοφία Ζαχαράκη, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον τομέα του Τουρισμού, αλλά και ειδικότερα θέματα που αφορούν τα νησιά των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με πνευμονική εμβολή μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εμφραγμάτων του Ευαγγελισμού ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπογράφηκαν σήμερα από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα 8 νέα έργα για τα νησιά των Κυκλάδων συνολικού προϋπολογισμού άνω των 18.900.000€ .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Ενημερώνουμε τους οδηγούς και τους κατοίκους στην περιοχή Αγ. Φωτεινή Παροικιάς, ότι από την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 και μέχρι την Τρίτη 12 Απριλίου 2022, λόγω υλοποίησης κατασκευαστικών εργασιών δικτύου ύδρευσης, θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα της Επαρχιακής Οδού Παροικιάς – Νάουσας, από τη διασταύρωση Λευκών-Νάουσας (κατάστημα Φρουτεμπορική) μέχρι τη διασταύρωση για Πυργάκι (αντιπροσωπία οχημάτων Peugeot), στο διάστημα μεταξύ 07:00 και 19:00 καθημερινά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

.Ο ηθοποιός αποχαιρέτησε το καστ της επιτυχημένης σειράς του Alpha με μία ανάρτησή του στο Facebook

Κατηγορία LIFESTYLE

Οι επεκτάσεις των οικισμών στην Πάρο δεν μπορούν να βασίζονται ούτε στις οικιστικές πιέσεις ούτε στη ζήτηση για παραθεριστική κατοικία, αλλά πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τη φέρουσα ικανότητα του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos