Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - Psts.gr

Όταν πρωτοεμφανίστηκαν ως γκρουπ τη δεκαετία του ΄90, ξάφνιασαν ευχάριστα με το ταλέντο τους και το ιδιαίτερο μουσικό τους στίγμα που συνδύαζε ροκ – ποπ στοιχεία με πινελιές από μπλουζ, φανκ και τζαζ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η βυσσινάδα, είναι το απόλυτο δροσιστικό ποτό του καλοκαιριού, γεμάτο γλύκα και φρουτένια γεύση.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ακόμα μία καταγγελία για αισχροκέρδεια στη Μύκονο παρουσιάζει η βρετανική ιστοσελίδα “Daily Mail”.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Meta έχει προσθέσει μια ειδική λειτουργία στο Facebook Messenger, που επιτρέπει την ενεργοποίηση της κρυπτογράφησης «end-to-end» για τις συνομιλίες σας.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 01:05

Τζόκερ κλήρωση 2480: Οι τυχεροί αριθμοί

Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, σήμερα Τρίτη 16-08-2022 (αριθμός κλήρωσης 2480), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι 14, 28, 24, 32, 20 και τζόκερ ο αριθμός 10.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τετάρτη «ξεκινάει καύσωνας έως το Σάββατο, ενώ από την Κυριακή αν και θα εξακολουθεί να υπάρχει πολλή ζέστη, θα έχουμε μία σταδιακή αποκλιμάκωση. Τέσσερις ή πέντε ημέρες θα έχουμε αρκετά υψηλές θερμοκρασίες σε όλη σχεδόν τη χώρα».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ελληνικός στίβος πανηγύρισε μέσα σε λίγες ώρες ένα δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στο Μόναχο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Οι πανηγυρικοί εορτασμοί του Δεκαπενταύγουστου στην πρωτεύουσα της Πάρου, ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 15/8 με την εντυπωσιακή ρίψη πυροτεχνημάτων από βαρκάκια φωτισμένα μέσα στο σκοτάδι στον κόλπο της Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και την απαγόρευση να μεταβεί στη Μύκονο, αφέθη μετά την απολογία του στον ανακριτή Σύρου, ο 32χρονος Αθηναίος που είχε συλληφθεί για την επίθεση σε βάρος του ξενοδοχου Θεόδωρου Κουσαθανά στις 10 Ιουνίου στη Μύκονο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκεί που περνούσε τις μέρες του ανέμελος και ανανεωμένος μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών ο Σπύρος Μπιμπίλας, δέχθηκε ένα δυσάρεστο και εντελώς απρόσμενο νέο από τον χώρο της εκκλησίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos