Κυριακή, 05 Μαρτίου 2023 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 34, 45, 22, 10, 30 και Τζόκερ το 9.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσκεψη στη Δονούσα και την Νάξο πραγματοποίησαν τις προηγούμενες μέρες, ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος και ο υποψήφιος βουλευτής Βασίλης Γλέζος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεσίστια ήταν σήμερα η αλβανική σημαία στα κρατικά και δημόσια ιδρύματα της χώρας διότι με απόφαση της κυβέρνησης η 5η Μαρτίου κηρύχθηκε ημέρα εθνικού πένθους στην Αλβανία στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε μετά από περίπου 7,5 ώρες η μαραθώνια απολογία του σταθμάρχη της Λάρισας στην ανακρίτρια για την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την 1η Ιουνίου, ένα νέο πλοίο ξεκινάει δρομολόγια στις γραμμές των Κυκλάδων. Το όνομα του εντυπωσιακού, νεοαποκτηθέντος cruise ferry είναι «Άνεμος».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 «Σχετικά με φήμες για δήθεν περικοπή της δημόσιας δαπάνης για την κηδεία των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, υπογραμμίζεται ότι οι φήμες αυτές είναι παντελώς ανυπόστατες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Η Hellenic Train ενημέρωσε πως δεν ενεργοποιεί την εξαίρεση για καταβολή αποζημιώσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, προχωρά στην υλοποίηση ενός αναπτυξιακού έργου υποδομής που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής για κατοίκους και επισκέπτες και θα ενισχύσει την οδική ασφάλεια στους δρόμους των νησιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον Γιώργο Προκοπίου πέρασαν και επίσημα τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά ανοίγοντας νέα σελίδα στη ναυπηγική βιομηχανία της Ελλάδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos