Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015 - Psts.gr

Αεροσκάφος Airbus 320 της Germanwings στο οποίο επέβαιναν 144 επιβάτες και εξαμελές πλήρωμα συνετρίβη στις γαλλικές Αλπεις, σύμφωνα με την υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας. Οι εκτιμήσεις θέλουν να μην υπάρχουν επιζώντες. Τα πρώτα πτώματα έχουν αρχίσει να μεταφέρονται σε παρακείμενο γυμναστήριο σχολείου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της παγκόμσιας ημέρας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Τα ψέματα τελείωσαν και η εξαπάτηση σε βάρος των νησιωτών αποκαλύφθηκε!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσκαλούνται όλοι οι συλλογικοί φορείς Πάρου και Αντιπάρου καθώς και οι πολίτες για να αποφασίσουμε το τι θα κάνουμε ως κοινωνία για να αποτρέψουμε την κατάρρευση του Κέντρου Υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κος Χ. Κόκκινος σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΝΑ στη Ρόδο σήμερα 24/3/2015 ,και με αφορμή τις δηλώσεις της Αναπλ. Υπουργού Οικονομικών κας Βαλαβάνης για την πιθανή αύξηση των ειδικών συντελεστών ΦΠΑ στα ''κοσμοπολίτικα'' νησιά, επανέλαβε την πάγια θέση του:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης - Παραρτήματος Κυκλάδων πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης με Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή (BLS – AED) και Προνοσοκομειακής Αντιμετώπισης Πολυτραυματία, το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Μαρτίου, στη Νάουσα, από εκπαιδευτές της Ελληνικής Εταιρείας Προνοσοκομειακής Φροντίδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Google σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ και τον ΣΕΤΕ και την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου διοργανώνει δωρεάν εκδήλωση για να εκπαιδεύσει και να υποστηρίξει τις μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις σε εργαλεία που θα τις βοηθήσουν να αναπτυχθούν μέσω του διαδικτύου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελληνική επανάσταση αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αγώνες του έθνους μας. Αποτελεί παράδειγμα όχι μόνο για εμάς τους Έλληνες, αλλά και για κάθε άνθρωπο που μάχεται για τα δικαιώματά του ανεξάρτητα από χρώμα, έθνος ή θρησκεία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι Βουλευτές Κυκλάδων Νικόλαος Μανιός, Αντώνιος Συρίγος και Νικόλαος Συρμαλένιος καταθέτουν αναφορά το έγγραφο του «Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Σίφνου» της 14.03.2015 με αρ. πρωτ. 02 σχετικά με τον Τουρισμό στη Σίφνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θέλω κατ' αρχήν να συγχαρώ το επιστημονικό δυναμικό και τα στελέχη της Κινητής Μονάδας Βορειοανατολικών Κυκλάδων, της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας, για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, αλλά και για το σύνολο της κοινωνικής δράσης που αναπτύσσουν σε ένα τόσο ευαίσθητο και καίριο τομέα, όπως είναι η ψυχική υγεία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos