Κυριακή, 26 Ιουλίου 2015 - Psts.gr

Μπορεί ο Τομ Χάνκς να μην πήρε μέρος στον φετινό κολυμβητικό αγώνα στο στενό Πάρου – Αντιπάρου, ωστόσο η φετινή διοργάνωση ξεπέρασε κάθε προηγούμενη στις συμμετοχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε παραπλέοντα σκάφη που έσπευσαν από το λιμάνι της Τήνου αποβιβάστηκαν οι επιβάτες του Flying Cat 4, το οποίο στις 9.30 περίπου προσέκρουσε σε βράχια, λόγω της μειωμένης ορατότητας από την ομίχλη που είχε καλύψει την ευρύτερη περιοχή το πρωί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tουλάχιστον 20 νησιά έχουν «κρεμαστεί» στις διεθνείς ιστοσελίδες real estate, με τις τιμές να κυμαίνονται από λίγα εκατομμύρια έως εκατοντάδες, ενώ τα τελευταία χρόνια καταγράφονται και μειώσεις εξαιτίας της κρίσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ σπίτια και αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες, από τη συντριβή μικρού αεροπλάνου πάνω σε κατοικημένη περιοχή του Τόκιο σήμερα το πρωί, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NHK.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κουβανική σημαία κυμάτιζε έξω από τη διπλωματική αποστολή της χώρας στην αμερικανική πρωτεύουσα, την περασμένη Δευτέρα το πρωί, ενώ το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί φώναζε διάφορα συνθήματα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλήθος κόσμου βρέθηκε την Παρασκευή 24/07 στο πανηγύρι της Αγίας Άννας χορεύοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τους ήχους παραδοσιακής νησιώτικης μουσικής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos