Σάββατο, 04 Ιουνίου 2016 - Psts.gr

Πάρος! Γνώριμο κυκλαδίτικο τοπίο, σαγηνευτική γραφικότητα, απολλώνιο φως και μαγευτικές παραλίες!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 03-06-2016 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 36χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 03-06-2016 το πρωί συνελήφθη στα Φηρά Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 56χρονος ημεδαπός γιατί παρενοχλούσε και προέτρεπε επιτακτικά διερχόμενους πολίτες να δεχτούν υπηρεσίες μεταφοράς με ιδιωτικό όχημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 03-06-2016 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ερμούπολης, 49χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι κατείχε 79 ναρκωτικά χάπια, τα οποία κατασχέθηκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την συγκέντρωση 50.000 υπογραφών θέτει ως στόχο το Περιφερειακό Συμβούλιο, για την ανατροπή των αποφάσεων για τον ΦΠΑ των νησιών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Δημοτική Αρχή, σεβόμενη την ανθρώπινη ζωή και στο πλαίσιο πάντα της νομιμότητας, προέβη έγκαιρα σε ηλεκτρονικό διαγωνισμό για τη ναυαγοσωστική κάλυψη των πολυσύχναστων ακτών, καλύπτοντας όχι μόνο τις τυπικές υποχρεώσεις που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία, αλλά θέτοντας όρους με περισσότερες υποχρεώσεις για τον ανάδοχο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η σελίδα έχει αλλάξει και η νέα περίοδος προς την οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας, έχει αρχίσει».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε ένα νέο “Κώδικα Συμπεριφοράς” εναντίον της ρητορικής του μίσους μέσω του Διαδικτύου, δεσμεύονται οι κολοσσοί της παγκόσμιας τεχνολογίας. Χθες, Facebook, Twitter, YouTube και Microsoft, ανταποκρινόμενες στην πρόσκληση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υπέγραψαν το νέο κώδικα, που περιλαμβάνει σειρά δεσμεύσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης ρητορικής μίσους στο Διαδίκτυο στην Ευρώπη.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εάν η απάντηση στην αυξανόμενη ροή προσφύγων από την Λιβύη προς την Ιταλία είναι απλώς το κλείσιμο του Μπρένερ προς την Αυστρία, «τότε θα έχει καταστραφεί η Ευρώπη», προειδοποίησε η Καγκελάριος της Γερμανίας 'Αγγελα Μέρκελ και ζήτησε καλύτερη προστασία των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συνεργασία με τις χώρες προέλευσης των προσφύγων, αλλά και αυτές γύρω από την ΕΕ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα, σε ηλικία 74 ετών, στο νοσοκομείο του Φοίνιξ στην Αριζόνα όπου νοσηλευόταν, ο παγκόσμιος πρωταθλητής και θρύλος της πυγμαχίας Μοχάμεντ Αλι, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos