Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 - Psts.gr

Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, σήμερα Πέμπτη 10-10-2019 (αριθμός κλήρωσης 2060), οι τυχεροί αριθμοί είναι: 4, 20, 23, 31, 42 και τζόκερ ο αριθμός 1.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρέμβαση στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης από τον Υπουργό Τουρισμού, σχετικά με την πτώχευση του ταξιδιωτικού ομίλου Thomas Cook και των επιπτώσεων αυτής στον ελληνικό τουρισμό, έκανε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαθιά το χέρι στην τσέπη καλούνται να βάζουν οι καταναλωτές ακόμη και για τα πιο απλά πράγματα στην τράπεζα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημόσια έγγραφα μεταξύ υπηρεσιών του Δήμου Πάρου, της ΚΔΕΠΑΠ, της Δημοτικής Κοινότητας Λευκών και του Συλλόγου ΥΡΙΑ, «εκκωφαντικά» δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο, «περιπλεγμένες» ευθύνες και «εμπλοκή» μελών του Δ.Σ. του Δήμου, της μείζονος αντιπολίτευσης, της τοπικής Κοινότητας Λευκών και μελών του Συλλόγου και όλα τα παραπάνω, σε μια ατέρμονη «θορυβώδη» περιδίνηση που θυμίζουν την αρχαιοελληνική παροιμία «Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν», ήτοι στα νέα ελληνικά «Πολύ κακό για το τίποτα…»!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά τη σύλληψή μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη Τρίτη 8/10 συνεδρίασε το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (Κ.Α.Σ) με θέμα τη γνωμοδότηση επί της τροποποίησης των περιβαλλοντικών όρων της μελέτης για την εγκατάσταση των αιολικών πάρκων για τα νησιά Πάρο ,Νάξο, Άνδρο και Τήνο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας εκτιμάται ότι θα εξασφαλίζει στο άμεσο μέλλον η επιλογή σπουδών που είναι προσανατολισμένες στις θετικές επιστήμες και στην τεχνολογία (Science, Technology, Engineering, Mathematics - STEM).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουλάχιστον 6 άνθρωποι, μεταξύ αυτών ένα μωρό 9 μηνών κι ένα κοριτσάκι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν από τις ρίψεις ρουκετών και οβίδων από τη Συρία εναντίον τουρκικών παραμεθόριων πόλεων, έγινε γνωστό από τα γραφεία των κυβερνητών των πληγεισών επαρχιών στη νοτιοανατολική Τουρκία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O πρίγκιπας Νικόλαος, λάτρης της Ελλάδας και των ταξιδιών, εμπνέεται από τη φύση. Σε ένα από τα ταξίδια του στη Ντόχα γνώρισε την Α.Ε. Σεΐχα Αλ-Μαγιάσαμπιντ Χαμάντ Αλ-Θάνι, μία από τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες της τέχνης παγκοσμίως, η οποία τον προσκάλεσε να ταξιδέψει για να φωτογραφίσει την έρημο του Κατάρ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον δρόμο των ευρωπαϊκών πόλεων και η Ελλάδα, υποδέχεται το πρώτο αποτεφρωτήριο λίγο έξω από την Αθήνα, στην περιοχή της Ριτσώνας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos