Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2021 - Psts.gr

Μεταξύ Κρήτης και Κάσου οι δύο σεισμοί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το 2021 μας αποχαιρετά και το 2022 κάνει ποδαρικό σε λίγες μέρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεδριάζει αύριο η επιτροπή εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας στη σκιά της μετάλλαξης Ομικρον και υπό την αγωνία μίας επιδείνωσης της πανδημίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς σε ηλικία 76 ετών δίνει μάχη για τη ζωή του νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» λόγω κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περί τα 645,4 εκατ. ευρώ υπολογίζεται ότι θα καταβληθούν συνολικά σε 2,6 εκατ. δικαιούχους από τον e-ΕΦΚΑ, τον ΟΑΕΔ και τον ΟΠΕΚΑ έως την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 3, 37, 22, 8, 30 και Tζόκερ ο αριθμός 18.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε επικοινωνία και συνεννόηση βρίσκεται ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος με τις αρμόδιες αρχές, μεταξύ των οποίων και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτης κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, προκειμένου οι 63 πρόσφυγες και μετανάστες που διασώθηκαν από το ναυάγιο που σημειώθηκε ανοιχτά της Πάρου το βράδυ της Παρασκευής 24/12, να μεταφερθούν το συντομότερο δυνατό σε κατάλληλες, οργανωμένες δομές φιλοξενίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήταν ακριβώς ένα μήνα πριν, τέλη Νοέμβρη και τέλη φθινοπώρου όταν η ύπαιθρος της Πάρου παρουσίαζε την αποκαρδιωτική εικόνα της απόλυτης ξηρασίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2021 17:35

Κορωνοϊός: 7 κρούσματα στις Κυκλάδες

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 4.036 , εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos