Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024 - Psts.gr

Ο ευρισκόμενος σήμερα στην Ερμούπολη υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, συνοδευόμενος από τους Βουλευτές Κυκλάδων Αικ. Μονογυιού και Φίλιππο Φόρτωμα, υπηρεσιακούς παράγοντες και συνεργάτες του, τον υφυπουργό Υγείας και την Γενική Γραμματέα, επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β’ στο Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πακέτο που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει και δεν θα έχει την έγκρισή μου», δήλωσε ενώπιον του προέδρου του κόμματος ο πρώην υπουργός.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραιτήθηκε ο Γιάννης Δραγασάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ και καλεί σε νέο κόμμα -«Καλή αντάμωση»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα ασβεστωμένα σοκάκια της Σαντορίνης θα γεμίσουν με 3,4 εκατομμύρια τουρίστες φέτος το καλοκαίρι. Όπως γράφει το Bloomberg, δεν θα χαρούν όλοι να τους δουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγορεύτηκε ο απόπλους σε πλοίο στην Σέριφο το μεσημέρι της Πέμπτης 18/7 λόγω μηχανικής βλάβης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επανεξελέγη με 401 ψήφους η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν πρόεδρος της Κομισιόν!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεγάλη φωτιά μαίνεται στη Τζια, με την Πυροσβεστική και την Πολιτική Προστασία να βρίσκονται σε αυξημένη κινητοποίηση, αυξάνοντας τα εναέρια μέσα που επιχειρούν στην περιοχή και καλώντας τους κατοίκους να απομακρυνθούν. Η πυρκαγιά καίει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Ποίσσες.

 

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν ένα όχημα της πυροσβεστικής, δύο αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα. Κατά τις 15:00 εστάλη μήνυμα 112 για απομάκρυνση από Καστελλάκια και Κούνδουρο προς Ποίσσες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024 15:10

Συλλήψεις σε Μύκονο και Σαντορίνη

Στη σύλληψη επτά ατόμων (πέντε αλλοδαπών και δύο ημεδαπών) προχώρησαν χθες 17 Ιουλίου και σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες, οι αστυνομικές αρχές σε Σαντορίνη και Μύκονο για πλαστογραφία, παράνομες οικοδομικές εργασίες και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Σχοινούσα βρίσκεται ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος όπου περνά μέρος των καλοκαιριών του διακοπών.

Κατηγορία LIFESTYLE

Φανταστικό ελληνικό παγωτό με φρέσκια μυζήθρα, πανεύκολο και πολύ εντυπωσιακό επιδόρπιο για να το σερβίρετε σε γιορτινό τραπέζι.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos