×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

«Σαν ψέμα ότι έφυγε ο Σάκης»

21 Φεβρουαρίου 2014 17:21

Συγκλονισμένοι είναι οι φίλοι αλλά και όλοι οι Έλληνες από το θάνατο του πολυαγαπημένου και ταλαντούχου, Σάκη Μπουλά. Το twitter έχει κατακλυστεί από σχόλια μετά την ανακοίνωση του θανάτου του ενώ κλειστή θα παραμείνει σήμερα η «Ακτή Πειραιώς».

«Σαν ψέμα μου φαίνεται. Είχα μιλήσει μαζί του. Δεν έβγαινε η φωνή του», δήλωσε ο τραγουδιστής και συνθέτης, Λάκης Παπαδόπουλος, για τον Σάκη Μπουλά. «Μέχρι το τέλος δούλευε σαν μυρμήγκι. Ζητούσε με μανία τους φίλους του».

«Ο Σάκης έδωσε ένα μεγάλο αγώνα για πολύ καιρό. Όλοι οι φίλοι ήταν κοντά του. Ξέραμε ότι θα φύγει και θέλαμε να φύγει όσο πιο χαρούμενος κι ευτυχισμένος», δήλωσε ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης για το θάνατο του Σάκη Μπουλά

«Ο Σάκης Μπουλάς ήταν για όλους φίλους. Αν δεν έπαιζε, μπορεί να συνέβαινε και νωρίτερα αυτό . Σήμερα όλοι πενθούν για το χαμό του», σχολίασε συγκινημένος ο καλλιτέχνης Δημήτρης Σταρόβας.

«Ήταν ένα παιδί. Ένα παιδί με τρομερή ψυχή. Ερχόταν στο γύρισμα, γελούσαμε, παίζαμε... Πάντα με το χαμόγελο, μόνο με καλή διάθεση, ένα παιδί! Ο Σάκης το πάλεψε, το πάλευε με όλες του τις δυνάμεις», δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Φανερά συγκινημένος, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο άνθρωπος που συνάντησε τον Σάκη Μπουλά στα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα, δήλωσε: «Είναι σαν να έφυγε ένα κομμάτι δικό μου. Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένα γνήσιο παιδί. Αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο και μέσα από τις δουλειές του. Ήταν πραγματικά και ουσιαστικά ένα παιδί, ένα μεγάλο παιδί και μια μεγάλη αγκαλιά...».

Ο Διονύσης Τσακνής ανέφερε: «Έφυγε ένας φίλος, ένας πρώην συνεργάτης. Μοιραστήκαμε τη σκηνή κάποιες φορές μαζί, τις παρέες, τα αστεία, τους προβληματισμούς για τη ζωή και για την τέχνη. Έφυγε ένας αγωνιστής της ζωής».

«Είμαι πολύ περήφανος που ήταν φίλος μου και που δούλεψα μαζί του. Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Θα μας λείψει πολύ», είπε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στο ραδιόφωνο του Alpha. «Όποιος είχε επαφή μαζί του όλο αυτόν τον καιρό έβλεπε ότι δεν ήταν στην καλύτερη του κατάσταση. Η ψυχή, το σθένος του και ο τσαμπουκάς του τον κρατούσαν», πρόσθεσε.

«Ήταν ένας άνθρωπος που έζησε καλά. Όλοι οι φίλοι του ήταν εκεί μέχρι τέλους. Μας έδωσε ψυχή όλο αυτόν τον καιρό. Ακόμα και το τελευταίο διάστημα που δεν μπορούσε καν να περπατήσει και ήταν υποβασταζόμενος, ερχόταν στη σκηνή», ανέφερε ακόμα ο κ. Μαχαιρίτσας.

«Είναι μια μεγάλη απώλεια για τον καλλιτεχνικό χώρο . Ήταν σπουδαίος καλλιτέχνης και δυστυχώς έφυγε πολύ νέος. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και θαυμασμό» δήλωσε ο Κώστας Βουτσάς, ενώ ο Φοίβος Δεληβοριάς έγραψε: «Το 'Μπουλάς-Ελλάς' το άκουγα ασταμάτητα, είχα γράψει στο βίντεο αυτήν την εκπομπή και την έβλεπα συνέχεια το καλοκαίρι του '86. Θυμάμαι απ' έξω και τα πιο άγνωστα τραγούδια του. "Βουρ στον πατσά", "Τσόντα", "Ο Αράπης". Νιώθω, λοιπόν, σα να είμαι 13 και να φεύγει ένας φίλος μου. Ένας από τους πιο ταλαντούχους, αθώους και σπάταλους φίλους μου. Κάποιος που τραγουδάει το "Φλασάκι" κι ύστερα κάνει μια καφρίλα για να το "αναιρέσει" και να το κάνει για πάντα αληθινό. Γεια σου, φίλε μου».

Για το αστείρευτο ταλέντο του μίλησε και ο Γιάννης Γιοκαρίνης, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στον προ 30ετίας δίσκο «Μπουλάς Ελλάς»: «Εκείνος ο δίσκος τα λέει όλα για το ταλέντο του. Είναι μια πολύ στενάχωρη κατάσταση. Ήταν ένας καταπληκτικός χαρακτήρας, ευαίσθητος, πολυτάλαντος. Ήταν ένας αληθινός άνθρωπος με πολύ χιούμορ»

Ο αδελφικός φίλος του Σάκη Μπουλά, Γιάννης Ζουγανέλης, που μοιράζονται μια φιλία 40 χρόνων, μίλησε προχθές σε τηλεοπτική εκπομπή δηλώνοντας πως «παλεύει με το σθένος του»

«Ο Σάκης τώρα παλεύει με το σθένος του... Στη διάρκεια των προβών είδαμε ότι η ενέργεια που κατέθετε δεν του έκανε καλό και τον έριχνε, οπότε είπαμε να σταματήσει. Τώρα ισορροπεί πολύ δύσκολα με την ζωή... πάρα πολύ δύσκολα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ζουγανέλης. «Είναι σε μια φάση που το παλεύει, δεν τον έχω ξαναδεί πιο γλυκό. Είναι πάρα πολύ γλυκός. Γνωρίζει... είναι τρυφερός, γλυκός... Καμιά φορά η φθορά όταν την βλέπεις στον άλλον, ξεχνάς ότι εν δυνάμει, μπορεί να είσαι εσύ αυτός κάποια στιγμή. Παίρνεις δύναμη από την αδυναμία του άλλου, εγώ δεν το κάνω ποτέ...Σκέψου ότι αποφεύγω πολλές φορές να τον δω, γιατί δεν θέλω να φανώ εγώ ισχυρός σε σχέση με έναν που είναι στη φθορά του. Ο ίδιος θέλει να τους βλέπει όλους τους φίλους του».

Πολλοί όμως είναι και οι απλοί πολίτες που έχουν κατακλύσει το twitter με τα σχόλιά τους για το θάνατο του ασυμβίβαστου, όπως αναφέρουν, Σάκη Μπουλά.

«Ένας ένας φεύγουν όσοι σημάδεψαν την εφηβεία μας..μεγαλώνουμε ταχύτατα σε κορμιά ενηλίκων με ψυχές μικρών παιδιών! Καλό ταξίδι»

«Καλό ταξίδι σε έναν χαρισματικό καλλιτέχνη..»

«Ο ασυμβίβαστος του ελληνικού θεάματος που κοίταξε τον καρκίνο κατάματα»

«Με δυσάρεστη είδηση ξεκινά η μέρα. Καλό ταξίδι, Σάκη! "Θρήνος!»

«Αντίο λατρεμένε-Σα να δρόσισε,έρχεται βροχούλα και μια άνοιξη νυφούλα,βρε παιδί μου αμάν!»

«Ο ταλαντούχος και συμπαθέστατος Σάκης Μπουλάς αυτή τη φορά δε πρόλαβε να διαβάσει για το θανατό του στα social media.»

«Στο καλό να πάς μεγάλε ..»

«Κάτι άστραψε... Καληνύχτα άρχοντα...»

Με επίσημη ανακοίνωση η Ακτής Πειραιώς - Μαχαιρίτσας, Σαββόπουλος, Ζουγανέλης και οι υπόλοιποι συνεργάτες της παράστασης Γκαγκαντίν αναφέρουν ότι το μαγαζί απόψε θα παραμείνει κλειστό: «Ο Σάκης μας έφυγε σήμερα το πρωί... αλλά θα είναι πάντα μαζί μας...».

»
www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos