Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 - Psts.gr

Η ζωντανή εικόνα, είναι αδιάψευστος μάρτυρας της έκτασης της καταστροφικής μανίας της φύσης λίγο αφότου ξέσπασε η κατακλυσμιαία βροχόπτωση το βράδυ της Τρίτης 24 Ιανουαρίου στην Πάρο. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τη πρόσφατη έντονη βροχόπτωση και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος ως επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας (σύμφωνα με το νόμο 3013/2002), θέλει να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους εμπλεκόμενους φορείς

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η καταστροφική βροχόπτωση που έπληξε προ ολίγων ημερών την Πάρο έχει την εξήγησή της, που δεν είναι άλλη από την μεγάλη ποσότητα νερού που έπεσε απότομα μέσα σε λίγες ώρες, μετά από ένα ήδη βροχερό διήμερο στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Θήρας και η ΓΕΩΘΗΡΑ ΜΑΕ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Μελέτης και Παρακολούθησης Ηφαιστείου Σαντορίνης (ΙΜΠΗΣ) διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για το Ηφαίστειο την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 19:00 μμ στο Ίδρυμα Λουκά & Ευάγγελου Μπελλώνια στα Φηρά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τοπικές χιονοπτώσεις, πολύ κρύο και παγετό θα κυλήσει η σημερινη μέρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων, την επιτάχυνση των εργασιών για την ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης αλλά και εκ των προτέρων νομοθέτηση μέτρων για μετά το 2018 ζητούν οι δανειστές από την Ελλάδα, όπως φαίνεται μέσα από τις δηλώσεις των Ευρωπαίων αξιωματούχων μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την επικύρωση από την Ελλάδα της «Σύμβασης για το έγκλημα στον κυβερνοχώρο» και του Πρωτοκόλλου που τη συνοδεύει, παρέδωσε ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης πρέσβυς Στέλιος Περράκης, στο γενικό γραμματέα του Οργανισμού Θόρμπγιον Γιάγκλαντ.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ην κατάρρευση του ευρώ «βλέπει» το φαβορί για τη θέση του πρέσβη των ΗΠΑ στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.) Τεντ Μάλοχ, ένας άνθρωπος που αποτελεί προσωπική επιλογή του Ντόναλντ Τραμπ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαθαίνει το ρήγμα μεταξύ των ΗΠΑ και του Μεξικού, με τον Λευκό Οίκο να διαμηνύει ότι θα επιβληθεί ένας νέος δασμός 20% σε όλες τις εισαγωγές από την γειτονική χώρα με στόχο να χρηματοδοτηθεί η ανέγερση του τείχους στα νότια σύνορα της χώρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos