Τρίτη, 09 Μαϊος 2017 - Psts.gr

Διευρύνεται όσο πλησιάζει η υψηλή τουριστική σεζόν, το φάσμα των προορισμών που θα συνδέονται αεροπορικά με την Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιδρύεται Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής από την συγχώνευση των ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά - Ολοήμερα και τα μονοθέσια, διθέσια και τριθέσια δημοτικά της χώρας - Επεκτείνεται το πρόγραμμα σίτισης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι ειδικοί παραδοσιακά συνιστούν να απολαμβάνουμε τουλάχιστον επτά ώρες ύπνου κάθε βράδυ. Αν και ορισμένοι άνθρωποι καταφέρνουν να είναι λειτουργικοί και παραγωγικοί με λιγότερο ύπνο, αυτό δεν ισχύει για τους περισσότερους από εμάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυβέρνηση, τράπεζες και τρόικα φαίνεται ότι τα βρήκαν στο επίπεδο των capital controls που ισχύουν και έτσι έρχονται σημαντικές αλλαγές που θα δώσουν ανάσα σε πολίτες και επιχειρήσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αιγαίου οδηγήθηκε και πάλι σήμερα το πρωί ο «δράκος της Πάρου» Άχμετ Βάκας, ο δράστης του άγριου ξυλοδαρμού της 16χρονης τότε Μυρτώς, στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, στις 22 Ιουλίου 2012, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 24/05 εκδικάζεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας, η προσφυγή των Δήμων Πάρου, Άνδρου, Τήνου και Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, κατά της υπουργικής απόφασης έγκρισης των περιβαλλοντικών όρων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο στοχευμένων διαδικτυακών δράσεων και ερευνών για την καταπολέμηση του παράνομου στοιχηματισμού και τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου, σχηματίσθηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας για ιστοσελίδα που παρείχε υπηρεσίες τυχερών παιγνίων, χωρίς να διαθέτει τη προβλεπόμενη από το νόμο άδεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενα ελληνικό νησί και ένα χωριό, ιδιαίτερα εντυπωσιακό και γραφικό, περιλαμβάνει το Travel+Leisure στη λίστα του με τα 25 μυστικά της Ευρώπης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο των παρεμβάσεων της ΠΝΑΙ, για την ενίσχυση και βελτίωση των αθλητικών υποδομών στα νησιά

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Πάρου σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Πάρου και την Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής(ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ) διοργάνωσε μαθήματα για πτυχίο ναυαγοσώστη Πισίνας/Παραλίας. Τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν κατά το διάστημα 2-5 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Πάρου στα Λιβάδια Παροικίας από τον εκπαιδευτή ναυαγοσωστών της Πανελλήνιας Σχολής Ναυαγοσωστικής ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ και επαγγελματία ναυαγοσώστη κ. Δημήτρη Αμύγδαλο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos