Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 - Psts.gr

O Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου σε συνεργασία με τη δημοσιογράφο - συγγραφέα κυρία Νίκη Μηταρέα, το Οινοποιείο της εταιρείας: «Ε. Θ. ΜΩΡΑΪΤΗΣ Α.Ε.» και Nαουσαίους μικροοινοπαραγωγούς, διοργανώνει το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 ημερίδα με τον τίτλο:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έντονο «ντιμπέιτ» έχει ξεκινήσει με αφορμή συσκευασίες προϊόντων που διατίθενται από τα Lidl, καθώς η γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ αποφάσισε να... αφαιρέσει τους σταυρούς πάνω από εκκλησία της Σαντορίνης, από φωτογραφία!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες ανακατασκευής για την παράδοση στον παριανό λαό ενός πραγματικού «στολιδιού» για το νησί, μιας σύγχρονης αίθουσας πολιτιστικών εκδηλώσεων και όχι μόνο, η οποία θα φιλοξενεί πλέον όλα τα μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα της Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 16:32

Όχι στην παραχώρηση της παραλίας της Φτελιάς

Ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς εισηγήθηκε προς το Δημοτικό Συμβούλιο Μυκόνου, ως θέμα εκτός ημερησίας διάταξης, στην χθεσινή συνεδρίαση (31.08.2017) του οργάνου στην Άνω Μερά, να μην δοθεί η δυνατότητα εκμίσθωσης της παραλίας της Φτελιάς, έπειτα από την έγκριση από τη Δ/νση Αρχαιοτήτων με την υπογραφή μάλιστα της Υπουργού Πολιτισμού, προς την Περιφερειακή Δ/νση Δημόσιας Περιουσίας να προχωρήσει στην παραχώρηση της απλής χρήσης της παραλίας της Φτελιάς της νήσου Μυκόνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής, στo πλαίσιο των εκδηλώσεων του 1ου Μεσογειακού Φεστιβάλ Κεραμικής, διοργανώνει εκπαιδευτική εκδρομή στην Τήνο από τις 15 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2017.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 15:18

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 05/09/2017 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

-Από το Düsseldorf της Γερμανίας ανοίγει ο νέος κύκλος συμμετοχής στις τουριστικές εκθέσεις για την ΠΝΑΙ την περίοδο 2017-2018

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δια χειρός της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου σας παρουσιάζουμε τη συνταγή για το πιο νόστιμο και θρεπτικό πρωινό του φθινοπώρου! Υποδεχόμαστε γευστικά τον πρώτο φθινοπωρινό μήνα με ένα Σεπτεμβριάτικο έδεσμα που ταιριάζει απόλυτα με την εποχή!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου στην Άνω Μερά, συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος και οι Αντιπεριφερειάρχες Γ. Λεονταρίτης και Σ. Μπρίγγος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 31-08-2017 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Ερμούπολη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σύρου – Ερμούπολης, δύο ημεδαποί ηλικίας 32 και 37 ετών (άνδρας και γυναίκα), διότι στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου και έπειτα από έρευνα που έγινε παρουσία Δικαστικού Λειτουργού στην κατοικία της 32χρονης, βρέθηκαν στην κατοχή τους -2- ναρκωτικά χάπια, τα οποία κατασχέθηκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos