Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2017 - Psts.gr

Με επιτυχία που αγγίζει το 100% κάθε χρόνο, 33 χρόνια εμπειρίας στην διδασκαλία και Μasters δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις Η.Π.Α. αποτελούμε εγγύηση επιτυχίας, συνέπειας και άριστων αποτελεσμάτων στην ξενόγλωσση εκπαίδευση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με τα επίσημα καταγεγραμμένα στοιχεία του Λιμεναρχείου Πάρου, αυξητική ήταν κατά τον φετινό Αύγουστο, η τουριστική κίνηση των από λιμένος αφίξεων στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τα Καπετανέικα» είναι το τίτλος της μεγάλης γιορτής της Ναυτοσύνης που θα διεξαχθεί στη Νάουσα της Πάρου το τριήμερο 15 – 17 Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του θα έχει ο Φοίνικας Σύρου στο διεθνές τουρνουά βόλεϊ που θα πραγματοποιηθεί στη Β' κλειστή αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, που ξέσπασε στην Κόρωνο και το Σκαδό το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, νιώθω την ανάγκη ως Δήμαρχος και εκ μέρους όλων των δημοτών μας να ευχαριστήσω θερμά όσους συνέβαλαν με κάθε τρόπο στη διαχείριση της κατάστασης και στην κατάσβεση της φωτιάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 04-09-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 16 και 22 ετών, για διακίνηση - πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

O Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανόλης Μαργαρίτης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου, Νικόλαος Σέργης, σας προσκαλούν σε συνάντηση, για ενημέρωση – συζήτηση σχετικά με την εκπόνηση του επιχειρησιακού σχεδιασμού «Μελέτη Πλαισίου Έργων Ανάπτυξης Λιμένα Νάξου (Master Plan)».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλούσια η δράση στο σημερινό πρόγραμμα, τόσο σε ποδοσφαιρικό, όσο και μπασκετικό επίπεδο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos