Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 - Psts.gr

Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, ήταν η πιο μεγάλη ημέρα των τριήμερων εκδηλώσεων της συναρπαστικής γιορτής της ναυτοσύνης που φιλοξενήθηκε στη Νάουσα υπό τον τίτλο «Τα Καπετανέικα»!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 22:22

Σώος ο αγνούμενος κολυμβητής στη Σέριφο

Αναφορικά με τις έρευνες προς εντοπισμό 63χρονου αλλοδαπού κολυμβητή, ο οποίος είχε μεταβεί στη θαλάσσια περιοχή του όρμου Καλό Αμπέλι ν. Σερίφου την 15/09/18 για διενέργεια κολύμβησης, γνωρίζεται ότι εντοπίστηκε από ιδιώτη στην περιοχή “ΧΥΤΑ”, καλά στην υγεία του, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Λιμεναρχείο Σερίφου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεκάδες υποθαλάσσιες τοποθεσίες του Αιγαίου Πελάγους φωτογραφήθηκαν από τον φωτογράφο και ελεύθερο δύτη Στέφανο Κόντο από το 2013 έως και το 2018 και αποτυπώνονται σε 3 συλλογές οι οποίες θα φιλοξενηθούν στο εσωτερικό ενός υποθαλάσσιου σπηλαίου, σε βάθος 7 - 17 μέτρων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σύσσωμος ο Α.Ο.ΣΥΡΟΥ , εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην νταμπλούχο ομάδα των Κυκλάδων “ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ”, για την ιστορική της νίκη - πρόκριση, επί της ομάδας της Β΄ Εθνικής “Π.Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ” στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος 2018-2019.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, ήταν η πιο μεγάλη ημέρα των τριήμερων εκδηλώσεων της συναρπαστικής γιορτής της ναυτοσύνης που φιλοξενήθηκε στη Νάουσα υπό τον τίτλο «Τα Καπετανέικα»!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καλοκαιράκι ήταν και πέρασε! Ήλιος, θάλασσα, μπάνια, βραδινά ποτάκια και διασκέδαση χτύπησαν «κόκκινο» στις λαμπερές Κυκλάδες!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλήθος πιστών μετείχε στις λαμπρές διήμερες θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που τελέστηκαν στην Αγκαιριά και στην Αλυκή της Πάρου, υπέρ του εορτασμού της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριακή (16/09) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς εμπεριέχει πολλές αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης κι όχι μόνο, έτσι έχουμε καταλήξει σε τρεις "δυνατές" επιλογές, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στο κτίριο ΚΕΠ την 19η του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεως στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos