Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018 - Psts.gr

Με μια μεγάλη παραδοσιακή μουσικοχορευτική εκδήλωση έκλεισε η πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας στη Σίφνο το βράδυ της Πέμπτης 6 Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το 12ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας Σίφνου "Νικόλαος Τσελεμεντές" είχε επίσημη "πρώτη" το βράδυ της Πέμπτης 6 Σεπτεμβρίου στο γραφικό Αρτεμώνα!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018 15:01

Σύλληψη αλλοδαπού για υπεξαίρεση στη Μήλο

ην 05-09-2018 το απόγευμα συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικού του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 46χρονος αλλοδαπός ο οποίος σύμφωνα με σχετική καταγγελία το χρονικό διάστημα από 15-07-2018 έως 05-09-2018 υπεξαίρεσε χρηματικό ποσό προερχόμενο από εισπράξεις κομίστρων μεταφοράς επιβατών με Δ.Χ. όχημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 06-09-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κέα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέας, 75χρονη ημεδαπή, η οποία εξέτρεφε -10- οικόσιτα ζώα έχοντας περιορίσει με ακατάλληλο τρόπο (παστούρωμα) την κινητικότητά τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεύτερη ημέρα του νεοσύστατου Nations League η Παρασκευή (07/09) και το ενδιαφέρον σε στοιχηματικό επίπεδο στρέφεται κατά κύριο εκεί. Δύο παιχνίδια θα μας απασχολήσουν σήμερα από τη συγκεκριμένη διοργάνωση, πιο συγκεκριμένα τα Ιταλία - Πολωνία και Τουρκία - Ρωσία, ενώ μία ακόμη επιλογή προκύπτει από την Β' κατηγορία της Ολλανδίας, στην οποία η δράση συνεχίζεται κανονικά, παρά τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σε άντρα ηλικίας περίπου 30 ετών ανήκει η σορός που βρέθηκε πριν λίγη ώρα . Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για ρομά, ο οποίος μάλιστα αφήνει πίσω του έξι μικρά παιδιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα παιδιά μας, η ελπίδα και το αύριο του τόπου μας, σε λίγες ημέρες καλούνται να μοιραστούν την ημέρα και την καθημερινότητά τους στο δεύτερο σπίτι τους, το σχολείο. Η σημερινή Δημοτική Αρχή έχει ως προτεραιότητα τη νέα γενιά και τη βελτίωση της ποιότητα ζωής της. Αυτό περιλαμβάνει τη διασφάλιση ενός ευχάριστου, οικείου και λειτουργικού περιβάλλοντος διδασκαλίας, όπου μαθητές και εκπαιδευτικοί θα μπορούν να απολαμβάνουν τις μαθησιακές διαδικασίες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μια δυσάρεστη έκπληξη έρχονται αντιμέτωποι χιλιάδες πολίτες στα δημοφιλή Κυκλαδονήσια μεταξύ των οποίων και η Πάρος, καθώς η μεγάλη αύξηση κατά 30% στις τιμές ζώνης των ακινήτων φέρνει ανατροπές και αναπροσαρμογές προς τα πάνω στους συμπληρωματικούς φόρους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 11η Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την πρωτοβουλία για παροχή έκπτωσης 50% στα εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, που πρόκειται να στελεχώσουν τις δομές εκπαίδευσης των νησιών της χώρας, για το σχολικό έτος 2018-2019, αποφάσισαν να επαναλάβουν, το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και οι ακτοπλοϊκές εταιρείες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos