Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 - Psts.gr

75 χρόνια συμπληρώνονται στις 12 Οκτωβρίου από την απελευθέρωση της πρωτεύουσας από το ναζιστικό ζυγό και η Αθήνα γιορτάζει και ο Δήμος Αθηναίων έχει ετοιμάσει πλήθος εκδηλώσεων για να τιμήσει την ιστορία της.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με το άρθρο 179 του σχέδιο νόμου με τίτλο «Επενδύω στην Ελλάδα και άλλες διατάξεις» που κατέθεσε η κυβέρνηση στην Βουλή και συζητείται σήμερα, αντικαθίσταται το άρθρο 61 του ν.3979/2011, καθώς όπως αναφέρεται στην Αιτιολογική Εκθεση «στην πράξη απεδείχθη δυσεφάρμοστο».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτό υποστηρίζει το Newsweek, επικαλούμενο πηγές Κούρδων και Πενταγώνου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 20:28

Ψήφος αποδήμων: Πέντε «ναι» και ένα «ίσως»

Με ευρύτατη συναίνεση αναμένεται να περάσει το νομοσχέδιο για την ψήφο των ομογενών που φέρνει η κυβέρνηση. Ο Κ. Μητσοτάκης στις συναντήσεις του με τους πολιτικούς αρχηγούς εισέπραξε, όπως εκτιμά το Μαξίμου, τέσσερα«ναι» - υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις - και ένα «ίσως» από τον Αλέξη Τσίπρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρόφημα αλόης με γεύση ανανά, το οποίο προωθείται ως χυμός και περιέχει επικίνδυνη χρωστική, ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ριζικά θα αλλάξει η εικόνα των 6.200 στρεμμάτων του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό δεδομένου ότι δρομολογούνται επενδύσεις ύψους 2,5 δισ. ευρώ την επόμενη πενταετία, όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development σε έκτακτη γενική συνέλευση μετόχων το απόγευμα της Πέμπτης.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 15η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 09:00 πμ να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατατέθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στη Βουλή, το αναπτυξιακό νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων υπό τον τίτλο «Επενδύω στην Ελλάδα και άλλες διατάξεις».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 13:09

Στοίχημα: Ποντάρισμα στους γηπεδούχους!

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (11/10) περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τα προκριματικά του EURO 2020 με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δύο δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos