Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 - Psts.gr

Κάτοικος του νησιού βρέθηκε θετική στον ιό έπειτα από rapid τεστ στο οποίο υπεβλήθη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήρθε η ώρα να προετοιμαστείτε για τη μεγάλη κίνηση, της μετακόμισης για πρώτη φορά; Εάν μένετε μόνοι σας για πρώτη φορά, μπορεί να εκπλαγείτε με όλα όσα χρειάζεστε να εξοπλίσετε το νέο σπίτι σας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τη συμμετοχή του Βουλευτή Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και Καθηγητή Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο συνεδρίασε διαδικτυακά την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου το Μητρωο Πολιτικών Στελεχων Νοτίου Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας σε μια άκρως σημαντική για τη χώρα μας ημέρα αναμένοντας τις εξελιξεις της Συνόδου Κορυφής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Σ. Πέτσα, ανακοινώθηκε σήμερα ότι θα γίνουν εκκλησιαστικές λειτουργίες παρουσία πιστών κατά τις γιορτινές ημέρες που έρχονται, ωστόσο με αυστηρή τήρηση μέτρων και μόνο για δύο ημέρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τι προβλέπει το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ για τον έλεγχο των καταστημάτων που θα λειτουργήσουν με click away
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Γερουσία στις ΗΠΑ υπερψήφισε το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις κυρώσεις κατά της Τουρκίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, ενημερώνει τους κατοίκους του νησιού μας ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιούνται δωρεάν Rapid Test στους πολίτες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεπτομέρειες για την λειτουργεία τον καταστημάτων με click away έδωσε ο βραχνιασμένος Νίκος Χαρδαλιάς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστραπιαία διαδόθηκε η είδηση του θανάτου του ποδοσφαιρικού ειδώλου Ντιέγκο Μαραντόνα στον πλανήτη, με επακόλουθο τον παγκόσμιο θρήνο και τα εκτενή αφιερώματα στον Θεό της στρογγυλής θεάς που μάγεψε με τα κατορθώματά του επί γηπέδου και συγκίνησε όσο λίγοι στον κόσμο του διεθνούς αθλητισμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την θλίψη της για τον χαμό του αρχιμάγειρα του Αγίου Όρους, Γέροντα Επιφάνιου εξέφρασε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos