Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 - Psts.gr

Σάββατο απόγευμα 21 Αυγούστου και στο λιμάνι της Πάρου οι εικόνες είναι πρωτοφανείς. Επικρατεί το αδιαχώρητο από τον πολύ κόσμο που ετοιμάζεται να αναχωρήσει μαζικότατα για το κλεινόν άστυ, μετά τις διακοπές του στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παράταση αεροπορικής οδηγίας που αφορά τις πτήσεις εσωτερικού από και προς νησιωτικούς προορισμούς ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ). Η παράταση θα ισχύει έως την Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021 και ώρα 06:00 το πρωί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητσοτάκης και Ερντογάν έχουν καταστήσει σαφές ότι οι δύο χώρες δεν θα γίνουν αποθήκες μεταναστών - Σε εγρήγορση το Κέντρο Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η γεωγραφική κατανομή των 3.625 κρουσμάτων covid-19 έχει ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.191 , εκ των οποίων 19 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνταγματικό έκρινε το Δικαστήριο του Κιλκίς το νόμο για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων κατά του κορωνοϊού, απορρίπτοντας την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε εργαζόμενη στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του δήμου Παιονίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Σύμη έφτασαν τα ιστιοπλοϊκά σκάφη που μετέχουν στον διεθνή αγώνα Aegean Regatta που γίνεται για 20η χρονιά και αποτελεί θεσμό για το ναυταθλητισμό του Αιγαίου Πελάγους.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι συγκεκριμένοι γιατροί είχαν ήδη κατοχυρώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021, το Παρατηρητήριο Ποιότητας Περιβάλλοντος Σύρου και το Stray Art Festival 2021 προχώρησαν σε μια συλλογική δράση, με τοιχογραφία και καθαρισμό της ακτογραμμής από το Αθλητικό Κέντρο Δημ. Βικέλας έως και την είσοδο της μαρίνας στα Λαζαρέτα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mετά τις 14:00 εστάλη και μήνυμα 112 προς τους κατοίκους των περιοχών αυτών που ανέφερε: ΠPOΣOXH! KATAΣTAΣH ΣYNAΓEPMOY ΣE ATTIKH & EYBOIA & ΠOΛY YΨHΛOΣ KINΔYNOΣ ΠYPKAΓIAΣ ΣE ΠOΛΛEΣ ΠEPIOXEΣ AYPIO 22 AYΓOYΣTOY – AΠAITEITAI IΔIAITEPH ΠPOΣOXH & EΠAΓPYΠNHΣH AΠO OΛOYΣ!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos