Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 - Psts.gr

Στάθης και Φανή ζουν την φαινομενικά ήσυχη σχέση τους σε κάποια γωνιά της ελληνικής επαρχίας. Εκείνος γιατρός και πολλά υποσχόμενο κομματικό στέλεχος, εκείνη manager development σε πρόωρη απόσυρση, προκειμένου να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και στην 15χρονη κόρη τους Μαρία. Πίσω, όμως, απ’ την ειδυλλιακή ησυχία, ένα τέρας καραδοκεί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια εβδομάδα περίπου πριν από το Πάσχα και τα στοιχεία από τις πληρότητες των καταλυμάτων αλλά και τη ζήτηση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων με προορισμό την Πάρο, κάνουν λόγο για πολύ υψηλή επισκεψιμότητα κατά τις γιορτινές ημέρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

100 εκ. ευρώ πρόσθετοι πόροι θα διατεθούν στο πρόγραμμα των Νέων Γεωργών προκειμένου να ικανοποιηθεί το μεγάλο ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε στην πρόσφατη πρόσκληση του μέτρου του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2022.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα σύμβαση υποχρεώσεων δημόσιας υπηρεσίας, δηλαδή νέα συμφωνία για τις λεγόμενες άγονες σιδηροδρομικές γραμμές, υπέγραψαν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και ο υπουργός Οικονομικών με τον διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρώτο τεστ αναπνοής για τον κορονοϊό μπαίνει πλέον στη ζωή των πολιτών καθώς πήρε έγκριση για κυκλοφορία στις ΗΠΑ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης, η συμπερίληψη του Ευμενίου Σαριδάκη στο αγιολόγιο, υπήρξε απόφαση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και της Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου μετά από αίτημα της Εκκλησίας Κρήτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με το news4health, έναν από τους λόγους που οι θάνατοι COVID συνεχίζουν να καταγράφονται σε υψηλά επίπεδα στη χώρα μας, εξήγησε η καθηγήτρια Παιδιατρίκης, Βάνα Παπαευαγγέλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ειδικοί προειδοποιούν για την αναγκαιότητα τήρησης των μέτρων αυτοπροστασίας - Και self test αν πρόκειται να συναντήσουμε ηλικιωμένους συστήνει η Παπαευαγγέλου - Η επιδημιολογική επιτήρηση είναι συνεχής και αν τα πράγματα δεν πάνε καλά θα πάρουμε μέτρα, ανέφερε η Μίνα Γκάγκα - 114.000 τα ενεργά κρούσματα - Αργή αποκλιμάκωση στις ΜΕΘ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ύποπτες αναζητήσεις στη μηχανή αναζήτησης της Google, πριν από τον θάνατο του παιδιού - Έβγαιναν διαφημίσεις της Google για κεταμίνη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την εβδομάδα που μας πέρασε πραγματοποιούνταν 24.648 πτήσεις ημερησίως κατά μέσο όρο, καταγράφοντας αύξηση 5% σε σχέση με την εβδομάδα που προηγήθηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos