Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 - Psts.gr

Τον κώδωνα του κινδύνου στους πολίτες κρούει η ΕΛ.ΑΣ., για e-mails με δήθεν αποστολέα την Ελληνική Αστυνομία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα πολύ σπουδαίο έργο το οποίο θα επιλύσει σε μεγάλο βαθμό τα χρονίζοντα προβλήματα υδροδότησης που αφορούν σε μια ευρύτατη περιοχή της Νότιας – Ανατολικής Πάρου, πρόκειται να υλοποιηθεί άμεσα, μετά από ενέργειες και διαδικασίες τις οποίες δρομολόγησε  ο Δήμος Πάρου μέσω της ΔΕΥΑΠ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονιστικές εικόνες από ένα μικρό χωριό έξω από το Κίεβο, την Αντριέφκα, κατέγραψαν οι απεσταλμένοι του ΟΡΕΝ στην Ουκρανία, Γεωργία Λαγού και Κώστας Παπαδάτος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια νέα υποπαραλλαγή του κορωνοϊού, που ονομάζεται XE, εξαπλώνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και μερικά κρούσματα έχουν εντοπιστεί σε άλλα μέρη του κόσμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ορόσημο για την έναρξη μιας ακόμα πιο ευνοϊκής τουριστικής χρονιάς για την Πάρο αποτελεί εφέτος η περίοδος του Πάσχα. Οι επισκέπτες του νησιού θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν μαζί με τους κατοίκους την ιδιαίτερη αυτή γιορτή της Χριστιανοσύνης που συνδυάζει τη μεγαλοπρέπεια με την κατάνυξη.

Ο Δήμος της Πάρου έδωσε στη δημοσιότητα video από παλιότερες εορταστικές εκδηλώσεις που παρουσιάζει τη γραφικότητα σε συνδυασμό με την αναβίωση εθίμων και παραδόσεων σε ένα προορισμό που ολοένα και κερδίζει μεγαλύτερο μερίδιο στην ελληνική και τη διεθνή ταξιδιωτική αγορά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

τις 10 Απριλίου 1847, ο Joseph Pulitzer είδε για πρώτη φορά το φως στο Mako του τότε Βασιλείου της Ουγγαρίας. Ο ουγγρικής καταγωγής Αμερικανός δημοσιογράφος και εκδότης εφημερίδων -πιο γνωστή που εξέδωσε ήταν η New York World έχει συνδεθεί με το δημοσιογραφικό βραβείο αλλά και τον όρο της κίτρινης δημοσιογραφίας. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστή θα παραμείνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πάρου «Γιάννης Γκίκας» από την Τετάρτη 13/4/2022 έως και την Παρασκευή 15/4/2022 λόγω της έναρξης του έργου οργάνωσης και συντήρησης των λυτών εγγράφων του Λαογραφικού Μουσείου «Συλλογή Όθωνα Κάπαρη» σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα κρούσματα σαλμονέλας σε παιδιά που παρατηρούνται σε όλη την Ευρώπη και οφείλονται, κατά τα φαινόμενα, στην κατανάλωση μολυσμένης σοκολάτας Kinder προκαλούν ανησυχία σε χιλιάδες γονείς ανά την ήπειρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του βιοκτόνου τύπου ΙΙ “Würth Disinfecting Surface cleaner”, δεδομένου ότι δεν έχει αδειοδοτηθεί, αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο «Hooper» αναλύει & προτείνει

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos