Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 - Psts.gr

Αποχώρησαν από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ τα 8 άτομα που πρόσκεινται στην ομάδα των 87.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024 και ώρα 12.00 θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Πάρου, η Παρουσίαση των Εναλλακτικών Σεναρίων της μελέτης του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΤΠΣ) του Δήμου Πάρου από πλευράς των Αναδόχων Μελετητών του έργου «ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ-ΡΟΪΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Ε.».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Πάρο περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές η Μάρα Ζαχαρέα και ο σύζυγός της, Θοδωρής Ρουσόπουλος.

Κατηγορία LIFESTYLE
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 14:48

Συλλήψεις στις Κυκλάδες

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στη Μύκονο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 22-08-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 19χρονος ημεδαπός ο οποίος βραδινές ώρες της 21-08-2024 αφαίρεσε χρήματα από αλλοδαπή. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 438€.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μελιτζάνα είναι μία από τις μεγάλες πρωταγωνίστριες της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας και η συνταγή που θα βρείτε παρακάτω ένας εύκολος και ωραίος τρόπος για να τη μαγειρέψετε.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της απολαμβάνει η Κατερίνα Καινούργιου, με την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στα επαγγελματικά της καθήκοντα να έχει ξεκινήσει.

Κατηγορία LIFESTYLE

Το αντηλιακό είναι ο καλύτερος μας φίλος αυτό το διάστημα και η χρήση του -ειδικά το καλοκαίρι- είναι απαραίτητη να γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την πλήρη εικόνα του ακινήτους τους, δηλαδή τα τετραγωνικά μέτρα, την περίμετρο, τη χρήση γης κ.α., θα μπορούν να βλέπουν στην οθόνη του κινητού τους οι πολίτες μέσω του ηλεκτρονικού πορτοφολιού wallet που παρέχεται στο Gov.gr.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φέτος, για το σχολικό έτος 2024 -2025, το πρώτο κουδούνι για τους μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα χτυπήσει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos