Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2024 - Psts.gr

Ο νέος ΚΟΚ, ο οποίος θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση εντός του τρέχοντος μήνα, φέρνει πολλές αλλαγές, με στόχο να μειωθούν δραματικά, αν όχι να μηδενίσουν, τα τροχαία δυστυχήματα και ατυχήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα είναι οι εξής: 4, 7, 20, 27, και 44 Τζόκερ είναι ο αριθμός 15.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με συντριπτική πλειοψηφία, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ επαναβεβαίωσε την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι έκπτωτος πρόεδρος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοπρατείται έως το τέλος Οκτωβρίου το Έργο «Αντικατάσταση του ελαστικού συνθετικού τάπητα του στίβου του Σταδίου Ελευθερίας του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου στον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης», προϋπολογισμού ύψους έως 608.000€

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2024 21:07

Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Πάρου

Σας προσκαλούμε την20-09-2024 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 20:00΄μ.μ. σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Πάρου στο γραφείο του Κ.Α.Π.Η. για την συζήτηση και λήψη απόφασης, στα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας προσκαλούμε την18-09-2024 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 09.00 π.μ. σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Νάουσας, στην αίθουσα του Κοινοτικού Καταστήματος, για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέμα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κας Ζωής Μακρή, που δημοσιεύθηκε την Παρασκεύη 6.9.2024, εγκρίθηκε συμπληρωματικά κατ’ εξαίρεση για το σχολικό έτος 2024-2025, η λειτουργία τεσσάρων (4) ολιγομελών τμημάτων Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ. και Π.ΕΠΑ.Λ.) στις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καθοριστικές οι ενέργειες της Κατερίνας Μονογυιού για την εισαγωγή 3 ειδικοτήτων στα ΕΠΑΛ Σύρου, Νάξου και Πάρου. Ειδικότερα, μετά από πρόταση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ Πάρου εισάγεται στη Γ' τάξη η ειδικότητα «Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επικυρώθηκαν οι έξι υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι της της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για τον περιορισμό της λαθρεμπορίας και της νοθείας καυσίμων.Συγκεκριμένα, τελωνειακοί ελεγκτές κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, προχώρησαν σε διετή σφράγιση πρατηρίου υγρών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos